NordicBet Liga Foreningen
Talent- og teknikskole

Talent- og teknikskole

Som en del af FNF-samarbejdet med AaB og Hjørring FC er der etableret syv talent- og teknikskoler, som er placeret forskellige steder i Nordjylland. En af disse er Himmerland Syd, som er placeret i forskellige partnerklubber i himmerland. Tilbuddet er primært for årgang U10-12 drenge, 2008-2006.

Hos de syv talent- og teknikskoler i Nordjylland samles udvalgte U10-12 drengespillere fra partnerklubberne i FNF til fælles træning. Det er partnerklubberne selv, der indstiller spillere til de fælles teknik- og talentskoler.

Indstilling af spillere til talent- og teknikskolerne sker via klubkontakter til FNF koordinator Jonas Serup – dette gøres med navn, fødselsdag og klub (indstilles en målmand bedes kontaktoplysninger sendes ved)

Målmænd i FNF forløb vil ikke til alle træningspas være garanteret special-træning, men indgå mere i den ordinære træning og vil dermed være med i mere med i spil-træning end tidligere. Dette for også at lade spillerne få erfaringer med ”spillet” og de mønstre som indgår deri. Målmandstræningen, som også er væsentlig, vil keeperne løbende blive indkaldt til. Disse indkaldelser sendes af FNF og erstatter øvrig træning på selve træningsdagen.

Alle praktiske spørgsmål vedr. talent- og teknikskolen i Hobro bedes rettes til Hobro IK’s Børneudvikler, Kresten Mathiasen.