NordicBet Liga Foreningen

Lyngby – Hobro IK – 17 Oct 2021

Lyngby BK – Hobro IK

Af Oliver Bach Kristensen

Der var NordicBet liga på programmet igen efter landsholdspausen, hvor Hobro IK gæstede Lyngby BK med en 5-0 sejr i baggagen fra forrige runde.

Udeholdet startede med et brag i kampen som de har gjort flere gange i sæsonen. Deedson slår bolden ind til forreste som Frederik Mortensen fik headet videre til bagerste stolpe, hvor topscoren Oliver Klitten kan sparke den ind til 0-1.

Hjemmeholdet tog teten efter scoringen hvor gæsterne blev presset tilbage, men Hobro IK kunne til gengæld lukrere på nogen fine kontra muligheder i denne periode, men den afgørende aflevering manglede.

Gæsternes anden gode mulighed i opgøret opstod igen efter et hjørnespark. Denne gang kunne Lyngby ikke få bolden ud af farezonen hvilket giver plads til Dietz inde i feltet som finder en fri Frederik Mortensen ude på siden, men afslutningen ender dog med at gå forbi stolpen.

Lyngby BK  var det dominerende hold på bolden i første halvleg, med mange afleveringer inde i Hobro IK feltet. Gæsterne kunne dog stå imod presset og kunne kæmpe sig flot til pausen med stillingen 0-1.

Værterne fik deres største mulighed i kampen kort inde i anden halvleg. Abdoul Yoda spiller en farlig bold tilbage mod Jesper Bøge, som en Lyngby spiller opsnapper, Kappenberger er dog vågen inde i målet og kommer hurtigt ud og får tacklet bolden.

Hjemmeholdet kom nemmere frem til chancer i anden halvleg. Denne gang kunne Thellufsen tæmme bolden ind i feltet og lægge den af til en anden Lyngby BK spiller som sparker over kassen.

Det var powerplay fra hjemmeholdets side i første halvdel af anden halvleg. Hobro IK havde meget svært ved at holde på bolden i denne fase og Lyngby BK spillede sig frem til flere fine chancer. Udeholdet forsvarede dog bravt i anden halvleg. Selvom Lyngby kunne presse Hobro IK langt tilbage på banen, så blev der gået til stålet inde i feltet og Hobro IK spillerne fik afværget de farlige situationer.

Lyngby smed alt frem i slutfasen, hvilket resulterede i store chancer til hjemmeholdet. Udligningen skulle dog også komme til sidst. Et indlæg som blev sparket over til bagerste stolpe blev vundet af en Lyngby spiller, som header den tilbage i feltet hvor en helt fro Lyngby spiller sparker den ind til 1-1.

Lyngby BK jagtede endnu et mål og fortsatte det tunge pres i Hobro feltet. Lyngby spilleren Adam Sørensen, kom frem til en stor chance til sidst som Kappenberger endnu engang kunne redde.

Efter en udligning i de døende minutter, måtte Hobro IK nøjes med et point i Lyngby til stillingen 1-1.