NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – AaB (Reserveliga)

Hobro IK – AaB (Reserveliga)

Hobro IK – AaB (Reserveliga) – Kampreferat

Af Oliver Bach Kristensen

 

Torsdag den 7. Oktober Kl. 13:00, tog Hobro IK imod AaB i reserveligaen. Hobro IK havde et stærkt mandskab med fra start mod den nuværende 3. plads i Superligaen, som også mødte op med mange fra førsteholdstruppen.

De første 10 minutter startede i et roligt tempo, hvor AaB havde størstedelen af boldbesiddelsen men uden at skabe chancer.

Første aktion i kampen kom fra hjemmeholdet efter Amankwaa spiller den bredt ud til Emil Søgaard som kan sende et kvalificeret indlæg ind i felt som rammer Høgh. Det endte dog med en svær afslutning som gik forbi mål.Efter en halv time spillet fik gæsterne deres første chance i opgøret. Kasper Kusk dribler sig fri på kanten og trækker ind i banen og afslutter, men afslutningen går forbi den fjerneste stolpe. Sebastian Avanzini står for hjemmeholdets anden store mulighed. Avanzini sender en lang bold ud til Elkær på venstre kant og igen lægger Kasper Høgh på spil inde i feltet, men afslutningen blev blokeret til et hjørnespark.

Kort før pausen fik Louka Prip fra AaB en stor chance. Efter noget klumpspil inde i feltet ender bolden hos ham, men afslutningen ramte dog ikke målet.  Det var en meget jævnbyrdig første halvleg hvor der ikke var meget at skrive hjem om.

 

Hobro IK havde skiftet hele 9 mand pausen, hvor prøvespilleren David Agbo også blev skiftet ind. Han kom levende fra start med nogen fine aktioner men den afgørende afslutning manglede.

Første mål kom efter 57. minutter til gæsterne. AaB’s højre wingback sender et indlæg over til bagerste stolpe hvor den anden Wingback, Frederik Børsting, står helt fri inde feltet og header den ind til 1-0.

AaB tog teten i anden halvleg og 66. minutter inde kunne Kristoffer Pallesen drible sig ind i feltet og ender med at blive nedlagt af Sebastian Avanzini. Dommeren dømmer straffet på tacklingen som Kasper Kusk konvertere til 0-2. Hobro IK var rigtig tæt på at reducere med 15. min igen af kampen. En dødbold ude på siden fra Oliver Thychosen sejler over alle inde i feltet og rammer bagerste stolpe. Bolden ender dog med at blive sparket ud af farezonen.

Hjemmeholdet kom bedre med i det sidste kvarter af kampen som var meget jævnbyrdig. Ingen af holdene kom dog frem til de store chancer i slutfasen og kampen endte 0-2 til AaB.

 

Kampfakta

Hobro IK 0 – 2 AaB (0-0)

Mål

Hobro IK 0 – 1 AaB, Frederik Børsting (57. min.)

Hobro IK 0 – 2 AaB, Kasper Kusk (67. min.)

 

 

Hobro IKs startopstilling:

1 Adrian Kappenberger (M)

2 Simon Jakobsen

6 Frederik Mortensen

8 Sebastian Avanzini

9 Kasper Høgh

11 Don Deedson

13 Frederik Dietz

16 Oliver Klitten

18 Emil Søgaard

23 Frederik Elkær

30 Danny Amankwaa

 

Bænk:

7 Mathias Nygaard

15 Jacob Samnik (M)

20 Oliver Thychosen

21 Abdoul Yoda

24 Oliver Overgaard

32 Christoffer Østergaard

33 Mads Freundlich

39 Thomas Junge

Xx David Agbo(Prøvespiller)

Xx Leorant Thaqi

Xx Simon Puggaard

 

Udskiftninger:

Ud: Adrian Kappenberger – Ind: Jacob Samnik (45. Min)

Ud: Emil Søgaard- Ind: Kristoffer Østergaard (45. Min)

Ud: Frederik Elkjær- Ind: Simon Puggaard (45. Min)

Ud: Fredrik Dietz- Ind: Mathias Nygaard(45. Min)

Ud: Frederik Mortensen – Ind: Abdoul Yoda (45. Min)

Ud: Danny Amankwaa- Ind: Oliver Overgaard (45. Min)

Ud: Don Deedson- Ind: David Agbo (45. Min)

Ud: Kasper Høgh- Ind: Kristoffer Thomas Junge (45. Min)

Ud: Oliver Klitten- Ind: Oliver Thychosen (45. Min)

Ud: Sebastian avanzini- Ind: Mads Freundlich (75. Min)

 

Dommer:

Michael Rasmussen

Tilbage til kampoversigt
Hobro IK – AaB (Reserveliga)
Hobro IK – AaB (Reserveliga)