NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – Viborg FF (Reserveliga)

Hobro IK – Viborg FF

Af Oliver Bach Kristensen

Mange af de spillere som ikke startede inde i kampen mod Lyngby BK, kunne få nogen minutter i benene, samt nogen ungdoms- og prøvespillere som kunne vise sig frem mod et stærkt Viborg FF mandskab.

Meget af spillet foregik foran Hobro IK målet i indledningen af kampen, hvor Viborg FF kunne spille den rundt om feltet men uden for alvor at blive farlige.

Justin Shaibu stod for Hjemmeholdets første aktion med en god tur fra midten af banen hvor han kan runde to mand, men det sidste træk mod målmanden bliver for langt og bolden ender med at blive tacklet ud til hjørne.

Viborg FF bragte sig foran efter 11 minutter, efter hvad kan beskrives som et rodet mål. Et indlæg fra venstre rammer en Viborg spiller i brystkassen som så ender med at blive rettet af og snyder Jacob Samnik i kassen.

Næste store aktion kom efter knap en halv time spillet. Viborg FF spiller en 1-2 kombination og skaber plads ude på højre side, hvor der så kommer et fladt indlæg som en Viborg spiller sparker over mål. Kort efter truede Viborg for alvor målet igen og havde også et skud fra distancen som rammer overliggeren. Hobro IK kom mere på bolden i slutningen af første halvleg men havde det svært med at komme til de helt store chancer. Første halvleg sluttede 0-1.

Der blev skiftet 5 spillere i halvlegen hvor mange ungdomsspillere og to prøvespillere kunne vise sig frem.

10 minutter inde i anden halvleg fik Hobro IK spillet sig frem til en rigtig fin mulighed. Pukkgaard og prøvespilleren Agbo, kombinerer flot ud på højre kanten og finder så Nygaard på kanten af feltet som får et godt skud sendt afsted men målmanden redder.

Viborg FF kom dog foran med 2 efter 65 minutter. Hobro IK blev fanget i ubalance i en 3 mod 4 situation, hvor Ibrahim Said får driblet sig fri inde i feltet og sparker den ind i det lange hjørne, hvor Jacob Samnik på en god dag godt kunne redde den.

Viborg FF skulle også komme foran med 0-3 blot 10 minutter senere. Hobro IK var oppe og jagte en reducering og blev derfor igen fanget med mange mand fremme. Det kunne Viborg FF så lukrere på hvor Said ude på venstre side kunne spille den fladt ind til Jatta som vender flot rundt med bolden og udplacere Samnik i målet.

87 minutter inde fik Viborg FF scoret til 0-4. Mads Freundlich blev tacklet foran Hobro feltet hvor der så ud til at blive begået et frispark, men dommeren vinker afværgende. Viborg FF kunne dermed spille sig helt frit foran mål og score til 0-4

Det blev en svær anden halvleg for Hobro IK som havde mange ungdoms spillere med mod et stærkt Viborg FF mandskab.