NordicBet Liga Foreningen

To Hobro IK-spillere afsted på landsholdstjeneste

To Hobro IK-spillere afsted på landsholdstjeneste

De to Hobro IK-spillere, Christian Cappis og Don Deedson Loucius er udtaget til henholdsvis det amerikanske og haitianske A-landshold.

Christian Cappis er blevet udtaget til det amerikanske A-landshold. Til denne landskampssamling skal USA spille mod Jamaica og Nordirland, hvor Christian Cappis kan få sin debut for A-landsholdet. Christian har tidligere spillet for det amerikanske U18, U20 og U23 landshold og det er anden gang han er udtaget til det amerikanske A-landshold.

Midtbanekreatøren siger selv om udtagelsen:
– Det betyder rigtig meget for mig og min familie, at jeg er blevet udvalgt til et repræsentere landsholdet. Det er en spændende mulighed for mig, for at vise at jeg kan være med på højeste niveau.

Don Deedson Louicius er udtaget til det haitianske A-landshold, der skal spilles VM-kvalifikationskampe mod Belize og Saint Lucia. Don Deedson Louicius har været udtaget flere gange, men har stadig sin debut til gode.

Don Deedson Louicius glæder sig til at repræsentere sit land:
– Det er en ære at blive valgt til at repræsentere det Haitianske landshold i de kommende VM-kvalifikationskampe. For mig er det at repræsentere sit hjemland, noget af det største man kan opnå som fodboldspiller.

Kampene spilles på følgende tidspunkter:
USA:
25/03 kl. 18.00 USA – Jamaica (Venskabskamp)
28/03 kl. 18.05 Nordirland – USA (Venskabskamp)

Haiti:
25/03 kl. 22.00 Haiti – Belize
28/03 kl. 22.00 Saint Lucia – Haiti