NordicBet Liga Foreningen

Musik i Østerskoven var en succes

Musik i Østerskoven var en succes

Lørdag d. 11. juni blev Musik i Østerskoven afholdt for første gang. Godt 3400 festglade mennesker var mødt op på DS Arena, hvor der var lagt op til en kæmpe fest. – Og sikke en fest det blev.

The Powls sparkede gang i festen, hvorefter Lars Lilholt Band, Den Danske Mafia og Dodo and the Dodos fyrede den af på scenen. Hele festdagen blev lukket og slukket af Thomas Helmig, der leverede et fantastisk show i Østerskoven.

En dag fyldt med masser af godt humør, festglade mennesker, god stemning og ikke mindst god musik gjorde Musik i Østerskoven til en succes.

Tak for alt den positive respons vi har modtaget. Både på dagen, men også i dagene og ugerne efter. Det betyder alverden at høre, at I havde en fantastisk dag på DS Arena til Musik i Østerskoven.

Et stort tak skal der lyde til alle de frivillige, der knoklede for at vi kunne lykkes med at gøre Musik i Østerskoven til en succes. Jeres hjælp og store arbejde er uvurderligt og uundværligt for os.

Også et stort tak til alle samarbejdspartnere på dagen samt partnere, der har bakket op om arrangementet.

De sidst kasser mangler at blive gjort op, men der forventes, meget glædeligt, et mindre overskud for arrangementet.

Derfor bliver der allerede nu arbejdet på at gentage succesen i 2024, så sæt kryds i kalenderen d. 8. juni 2024, hvor vi igen ses til Musik i Østerskoven.

 

Hold dig opdateret på sociale medier:
Hobro IK på Facebook
Musik I Østerskoven på Instagram

Musik i Østerskoven var en succes
Musik i Østerskoven var en succes