NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK henter Marius Jacobsen

<strong>Hobro IK henter Marius Jacobsen</strong>

PRESSEMEDDELELSE
25-06-2023

19-årige Marius Jacobsen skifter til Hobro IK og kommer dermed hjem til klubben, hvor det hele startede. Han skifter til Hobro IK efter senest at have været i Lyngby BK.

Den unge hobrogenser Marius Jacobsen har netop skrevet under på sin første seniorkontrakt og vender altså hjem til Hobro. Marius Jacobsen spillede i Hobro IK til og med U13 og vender nu retur til klubben på en treårig kontrakt.

Den hurtige midtstopper har siden sine ungdomsårgang i Hobro IK, hvor han startede som 4-årig, været i AaB og senest Lyngby BK, hvor han som anfører for sidstnævntes U19-hold var medvirkende til at holdet vandt Pokalen.

Nu er tiden rigtig til at vende tilbage til Hobro IK og det glæder Teknisk chef Lars Justesen:

– Marius er en spiller vi kender rigtig godt og som vi har haft på vores radar længe. Marius har nogle andre spidskompetencer end vores nuværende stoppere, så jeg er sikker på at han vil komplementere vores forsvar godt. Og så er det altid dejligt at se, at en af vores egne drenge vender hjem til klubben.

Centerforsvareren, der tidligere har været til prøvetræning i Tottenham Hotspurs siger selv om skiftet:

– Jeg håber at jeg kan bruge noget af den læring, som jeg har fået i mine 4,5 år i AaB samt fra de seneste to år på Lyngby BKs U19-hold, hvor jeg var anfører og med til at vinde Pokalen mod FC København, samt andre store turneringer i udlandet. Jeg føler at jeg nu er klar til at tage det næste store skridt i Hobro IK, hvor jeg glæder mig meget til at vende tilbage og tage udfordringen op.

Marius Jacobsen glæder sig til at komme hjem og spille på DS Arena:

– Jeg er stolt over at vende tilbage til min barndomsklub, hvor jeg startede som 4-årig. Jeg husker tilbage på mange gode oplevelser som bolddreng og indløber på DS Arena, hvor jeg altid så op til de spillere, der løb og spillede inde på stadion. Nu glæder jeg mig til, at jeg selv skal løbe ind over kridtstregerne til DS Arena som spiller.

Første træningspas efter sommerpausen for Marius Jacobsen og resten af Hobro IK-truppen er i morgen d. 26. juni.

<strong>Hobro IK henter Marius Jacobsen</strong>
<strong>Hobro IK henter Marius Jacobsen</strong>