NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK enig med Jacob Tjørnelund om forlængelse

<strong>Hobro IK enig med Jacob Tjørnelund om forlængelse</strong>

PRESSEMEDDELELSE
20-06-2023

Hobro IK-koryfæet Jacob Tjørnelund, der kom til Hobro IK i vinteren 2014, forlænger sin kontrakt med Hobro IK.

Hobro IK er blevet enige med Jacob Tjørnelund om en kontraktforlængelse, der holder den hurtige venstreback i klubben, i første omgang indtil nytår. Jacob Tjørnelund kom til Hobro IK i vinteren 2014 og har siden da spillet 195 kampe i den gule trøje.

Lars Justesen, Teknisk chef i Hobro IK, er glad for, at parterne er nået til enighed om en forlængelse:

– Jeg er utroligt glad for, at vi er nået til enighed med ’Tjørne’ om en forlængelse. Jacob er en fantastisk ambassadør for Hobro IK, både på- og udenfor banen. Han bidrager positivt til stemningen i truppen og arbejder altid stenhårdt på træningsbanen. Det er åbenlyst for alle, hvilke kvaliteter Jacob har og jeg er glad for, at vi fortsat får glæde af ham i Hobro IK.

Jacob Tjørnelund glæder sig til endnu en sæson i den gule trøje:

– Jeg er mega glad for Hobro IK og ser frem til at tage endnu en sæson, hvor jeg forhåbentligt kan bidrage på banen, men i ligeså høj grad være med til at flytte vores unge trup i den rigtige retning til hverdag. Samtidig vil det være stort for mig at kunne spille min kamp nummer 200 for Hobro IK. Et sted, hvor jeg har haft sindssygt mange gode øjeblikke og hvor jeg håber på mange flere. Og så har jeg jo scoret ét mål pr. sæson i 8 ud af 9 sæsoner, så jeg kan ikke stoppe før, at jeg har prøvet at lave to mål i én sæson.

Jacob Tjørnelund og Hobro IK møder i første turneringskamp FC Fredericia på udebane d. 27. juli kl. 14.00.

Helles Køkken er personlig partner på Jacob Tjørnelund.

<strong>Hobro IK enig med Jacob Tjørnelund om forlængelse</strong>
<strong>Hobro IK enig med Jacob Tjørnelund om forlængelse</strong>