NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK skriver med Max Nielsen

<strong>Hobro IK skriver med Max Nielsen</strong>

PRESSEMEDDELELSE
14-06-2023

Hobro IK har skrevet kontrakt med det unge forsvarstalent Max Nielsen, der kommer til Hobro IK fra Vejle B.

Tidligere på dagen blev Hobro IKs første forstærkning i transfervinduet offentliggjort, hvor Oliver Klitten blev præsenteret. Næste tilføjelse til truppen er Max Nielsen, der kommer til fra Vejle B. 18-årige Max Nielsen, der gør sig på højre wingback, var i januar måned til prøvetræning i Hobro IK og gjorde et så godt indtryk, at parterne nu er nået til enighed om en aftale, der binder forsvarsspilleren til klubben indtil 2026.

Lars Justesen ser en spændende fremtid for den unge wingback:

– Vi havde muligheden for at se Max an i januar måned, da han var til prøvetræning hos os. Det var tydeligt at se, at Max har nogle helt unikke spidskompetencer, hvor især hans fart, acceleration og duelstyrke imponerede os. Max er en spændende og dygtig ung spiller, der er skolet godt i Vejle B, som jeg er sikker på vil vise sig godt frem i Hobro IK.

Max Nielsen, der har været udtaget til det danske U18-landshold er glad for at have nået til enighed med Hobro IK:

– Mit indtryk af Hobro IK har været sindssygt godt og jeg glæder mig helt vildt til at starte op i klubben. Jeg var meget imponeret af, hvor professionelt og godt det hele kørte, da jeg var til prøvetræning i klubben i januar og jeg vidste med det samme, at det kunne være et godt match for mig. Jeg håber at gøre mig fortjent til en masse spilletid og på denne måde gøre en forskel og bidrage til holdet.

Max Nielsen og resten af Hobro IK-mandskabet starter efter sommerpausen d. 26. juni.

<strong>Hobro IK skriver med Max Nielsen</strong>
<strong>Hobro IK skriver med Max Nielsen</strong>