NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK henter Oliver Klitten

<strong>Hobro IK henter Oliver Klitten</strong>

PRESSEMEDDELELSE
14-06-2023

Hobro IK henter Oliver Klitten på en aftale, der binder den alsidige nordjyde til klubben til 2026. Oliver Klitten kommer til klubben efter hans kontrakt udløb med AaB.

Sommerens første forstærkning til truppen er hentet, da Hobro IK har skrevet en treårig kontrakt med Oliver Klitten. Oliver Klitten har senest tørnet ud for FC Helsingør, som han var udlejet til fra AaB. I sæsonen 2021/2022 var Oliver Klitten at finde i Hobro IK, hvor han, i den sæson, var lejet i AaB. Her blev det til 32 kampe i den gule trøje.

Lars Justesen, Teknisk chef i Hobro IK, glæder sig over aftalen med Oliver Klitten:

– Det er fedt, at vi har fået muligheden for igen at opleve Oliver Klitten på DS Arena og jeg er enormt glad og tilfreds over, at det er lykkes os at hente Oliver tilbage til klubben. Oliver passer rigtig godt ind i vores klub og har mange af de værdier, som vi forsøger at efterleve i Hobro IK. Hertil styrker Oliver vores trup, da han kan dække flere forskellige positioner og trods sin unge alder, kommer Oliver med en stor erfaring, som han kan bidrage med til resten af truppen.

Oliver Klitten er glad for at være tilbage i Hobro IK:

– Jeg glæder mig helt vildt, til at komme tilbage til Hobro IK. Det er en fantastisk klub, hvor Jeg har rigtig mange gode bekendtskaber fra sidste gang jeg var i klubben og jeg ser frem til at hilse på alle fans, partnere og resten af klubben, når vi starter op efter sommerpausen. Samtidig håber jeg, at jeg kan bidrage med en masse godt spil og på denne måde bidrage til holdet.

Oliver Klitten og resten af Hobro IK-mandskabet starter efter sommerpausen d. 26. juni.

<strong>Hobro IK henter Oliver Klitten</strong>
<strong>Hobro IK henter Oliver Klitten</strong>