NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK forlænger med Simon Jakobsen

<strong>Hobro IK forlænger med Simon Jakobsen</strong>

PRESSEMEDDELELSE
16-06-2023

Anfører Simon Jakobsen, der kom til Hobro IK i 2020, har skrevet under på en ny aftale med Hobro IK.

Den stærke forsvarsspiller Simon Jakobsen har netop skrevet under på en ny aftale med Hobro IK, der i første omgang er gældende året ud. Simon Jakobsen, der kom til Hobro IK i 2020, har siden ankomsten spillet 86 kampe i den gule trøje og scoret fire mål. I sommeren 2022 overtog Simon Jakobsen anførerbindet fra Mikkel M.P. og har siden udfyldt rollen som anfører med bravur.

Teknisk chef Lars Justesen glæder sig over forlængelsen med anføreren:

– Simon er selvsagt en vigtig del af vores hold, hvor han som anfører tager ansvar og udviser lederskab overfor vores ellers unge trup. Der er ikke en finger at sætte på Simons lederevner og med hans erfaring og rolighed bidrager han til og styrker holdet. Spillemæssigt har Simon været en klippe i vores forsvar igennem flere år og at vi nu har forlænget aftalen og kan bibeholde kontinuiteten, glæder mig.

Simon Jakobsen glæder sig til at bidrage til den fortsatte udvikling af Hobro IK:

– Jeg er ekstremt glad for, at klubben og jeg er enige om, at min tid i Hobro ikke er slut endnu. Jeg har fået så meget i de 3,5 år, jeg indtil videre har kunne kalde mig Hobro-spiller, og jeg glæder mig til fortsat at være en del af den spændende udvikling klubben har gang i, hvor jeg nyder min rolle som leder og rollemodel for de mange yngre spillere.

Simon Jakobsen og resten af Hobro IK-mandskabet starter efter sommerpausen d. 26. juni.

Beierholm er personlig partner på Simon Jakobsen.

<strong>Hobro IK forlænger med Simon Jakobsen</strong>
<strong>Hobro IK forlænger med Simon Jakobsen</strong>