NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK skriver med Mathias Kristensen

<strong>Hobro IK skriver med Mathias Kristensen</strong>

PRESSEMEDDELELSE
10-07-2023

Hobro IK har skrevet kontrakt med den kreative midtbanespiller Mathias Kristensen, der kommer til klubben efter hans kontrakt med FC Fredericia udløb. Mathias Kristensen er dermed ny Hobro IK-spiller og har skrevet under på en treårig kontrakt.  

Hobro IK fortsætter oprustningen frem mod den kommende NordicBet Liga-sæson og har denne gang forstærket midtbanen med den tidligere FC Fredericia og Esbjerg fB-spiller Mathias Kristensen. Midtbanespilleren, der har haft sin fodboldopvækst i Esbjerg fB, har de seneste to sæsoner tørnet ud for FC Fredericia, men nu går turen altså nord på til Hobro IK.

Teknisk chef Lars Justesen jubler over tilgangen af Mathias Kristensen:

– At det er lykkes os, at få Mathias til Hobro IK glæder mig utroligt meget. Mathias er en erfaren og dygtig offensiv midtbanespiller, der har bevist sit værd i dansk fodbold.  Mathias besidder mange offensive kvaliteter og kan bidrage med kreativitet til vores offensive spil. Samtidig kan Mathias bidrage med sin erfaring og lederevner overfor en ellers ung trup og på denne måde være med til at videreudvikle klubben.

Mathias Kristensen, der i seneste sæson, spillede 30 kampe for FC Fredericia, ser frem til de nye udfordringer i Hobro IK:

– Jeg har fået et super godt indtryk af Hobro IK, hvor jeg, efter gode snakke med Lars Justesen og Martin Thomsen samt efter at have set faciliteterne ikke var i tvivl om, at skiftet til Hobro er det rigtige for mig. Jeg følte at tiden var inde til nye udfordringer og skiftet til Hobro IK føles bare rigtigt i maven.

Den nye midtbanespiller sætter ord på de første dage i klubben:

– Det har været nogle gode første dage for mig, hvor jeg har mødt en masse gode mennesker og ikke mindst nogle rigtig gode holdkammerater, der har taget godt imod mig. Jeg håber at jeg med mine kompetencer i den offensive del af spillet, kan bidrage med kreativitet og mål, så vi i fællesskab kan forløse det store potentiale, der er i truppen og i Hobro IK.

Mathias Kristensen kan få sin uofficielle debut for Hobro IK i morgen, når der spilles testkamp mod Skive IK.

<strong>Hobro IK skriver med Mathias Kristensen</strong>
<strong>Hobro IK skriver med Mathias Kristensen</strong>