NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK sælger Adrian Kappenberger til 3F Superligaklubben Hvidovre IF

<strong>Hobro IK sælger Adrian Kappenberger til 3F Superligaklubben Hvidovre IF</strong>

PRESSEMEDDELELSE
11-07-2023

Hobro IK og Hvidovre IF er blevet enige om et salg af Adrian Kappenberger, der sender målmanden østpå til den nyoprykkede 3F Superligaklub.

Adrian Kappenberger kom til Hobro IK i 2018 og stod de første år i lære ved Jesper Rask. I 2020 overtog Adrian Kappenberger så rollen som førstemålmand i Hobro IK, da Jesper Rask valgte at lægge handsker og støvler på hylden.

– Det var en stor arv, som Adrian skulle løfte fra Jesper. En opgave som Adrian har klaret med bravur, hvor han har været en sikker sidste skanse for os gennem de seneste tre sæsoner, siger teknisk chef Lars Justesen.

Den refleksstærke målmand har gennem alle sine år i Hobro IK sat et stort aftryk. Både på træningsbanen, men også i klubbens ungdoms- og talentafdeling, har Adrian Kappenberger ydet en stor indsats.

– Adrian er en af de mest træningsivrige og professionelle spillere, der har gået gennem porten til DS Arena og det er vemodigt at vi nu sender Adrian videre. Adrian har sat et stort aftryk på hele klubben med sin måde at være på, ikke blot omkring førsteholdet, men også i vores ungdomsafdeling, hvor Adrian tidligere både har været assistenttræner for vores U17-hold samt målmandstræner for målmændene på talentholdende, fortæller Lars Justesen.

Selvom det er vemodigt at sige farvel til Adrian Kappenberger føles tidspunktet rigtigt.

– Der vil aldrig komme et godt tidspunkt at sige farvel til Adrian på, men tidspunktet er gunstigt for alle parter. Samtidig fortjener Adrian, at få chancen for igen at spille Superligafodbold, slutter Lars Justesen.

Adrian Kappenberger nåede dermed at være fem år i Hobro IK, hvoraf de tre sæsoner blev som førstemålmand. Tiden har budt på mange oplevelser, både på og udenfor banen.

– De fem år i Hobro IK har været en fantastisk tid for mig. En tid der har været med til at udvikle mig som fodboldspiller og som menneske og det vil for altid være en tid jeg husker tilbage på med stor glæde. Jeg har lært sindssygt meget i min tid i klubben. En klub som jeg føler har været det perfekte sted for mig at udvikle mig som spiller, siger Adrian Kappenberger.

Den kommende 3F Superligaspiller rundede i den seneste sæson en flot milepæl, da han spillede sin kamp nummer 100. Adrian Kappenberger har i alt spillet 102 kampe for Hobro IK gennem de fem år i klubben.

– Jeg har altid givet mig 100 % for klubben og at jeg har spillet over 100 kampe gør mig rigtig stolt og beæret. Derfor er det også enormt vemodigt for mig nu at sige farvel til en klub, der har givet mig så meget. Jeg føler dog at timingen er rigtig for mig til at prøve noget nyt. Samtidig er jeg ikke i tvivl om at Hobro IK har en rigtig god målmand i Jonathan Fischer, der er klar til at tage over for mig, forklarer Adrian Kappenberger.

Adrian Kappenberger sender til sidst en stor tak til alle i og omkring Hobro IK:

– Til sidst vil jeg sige en stor tak til alle i og omkring Hobro IK. Det har været fantastisk at møde jer alle. Tak til klubben for tilliden og troen på mig. Samtidig vil jeg sige en stor tak til alle fans, frivillige, partnere og alle andre med hjerte for Hobro IK for den fantastiske opbakning jeg har mødt gennem fem sæsoner, slutter Adrian Kappenberger.

Der skal lyde et kæmpe tak til Adrian Kappenberger for indsatsen i Hobro IK samt al held og lykke i fremtiden.

Adrian Kappenberger har sagt farvel til sine holdkammerater i Hobro IK og draget videre til Hvidovre IF.

<strong>Hobro IK sælger Adrian Kappenberger til 3F Superligaklubben Hvidovre IF</strong>
<strong>Hobro IK sælger Adrian Kappenberger til 3F Superligaklubben Hvidovre IF</strong>