NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK henter Moubarack Compaoré i norske Sarpsborg 08

<strong>Hobro IK henter Moubarack Compaoré i norske Sarpsborg 08</strong>

PRESSEMEDDELELSE
10-07-2023

Hobro IK har skrevet kontrakt med den hurtige offensivspiller Moubarack Compaoré, der kommer til klubben fra Sarpsborg 08 på en treårig kontrakt.

Hobro IK har sikret endnu en forstærkning til truppen i den 20-årige Moubarack Compaoré, der kommer til klubben efter senest at have spillet i den bedste norske række, Eliteserien. Moubarack Compaoré har tidligere repræsenteret Burkina Fasos landshold på U17- og U20-niveau.

Lars Justesen, teknisk chef i Hobro IK, forventer meget af den nye Hobro-spiller:

– Vi har haft Moubarack til prøvetræning i en uge, hvor vi kunne se hinanden an. Her var det tydeligt at se, hvilke spidskompetencer Moubarack har og at det er nogle af de kvaliteter som vi mangler i vores offensiv. Moubarack er en hurtig spiller med gode driblefærdigheder og dertil afslutter han godt. Så med det aftryk han har efterladt til prøvetræningen, forventer vi os meget af Moubarack i de kommende sæsoner.

Moubarack Compaoré har fået et godt indtryk af Hobro IK og glæder sig til at komme i gang:

– Jeg har allerede mødt en masse fantastiske mennesker i Hobro IK og mine første indtryk er vildt gode. Jeg føler allerede, at det føles som hjem. Jeg er blevet taget rigtig godt imod af trænerteamet og resten af spillertruppen og jeg er sikker på, at det er et godt sted for mig at fortsætte min udvikling. Jeg er en hurtig og teknisk spiller, der har mine styrker i en-mod-en-spillet. Nu glæder jeg mig til for alvor at komme i gang og bidrage til holdet.

Moubarack Compaoré har haft første træning med Hobro-holdet og er med i truppen når Hobro IK i morgen møder Skive IK i en testkamp.

<strong>Hobro IK henter Moubarack Compaoré i norske Sarpsborg 08</strong>
<strong>Hobro IK henter Moubarack Compaoré i norske Sarpsborg 08</strong>