NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK præsenterer overskud på bundlinjen

Hobro IK præsenterer overskud på bundlinjen

Tirsdag aften blev der afholdt ordinær generalforsamling i Hobro IK A/S og her blev der offentliggjort et regnskab for perioden 01/07-2020 – 30/06-2021, hvilket viste et overskud på ca. 4.3 mio. DKK efter skat. Dette skal ses i forhold til et underskud på 2,5 mio. DKK i forrige regnskabsår. Således har det været muligt at skabe et tilfredsstillende overskud i et regnskabsår, der forsat har været plaget af Corona-krisen.

”Det er selvfølgelig dejligt at slutte regnskabsåret med et tilfredsstillende overskud. Især når man tager det seneste regnskabsår i betragtning, som både har budt på Corona-krisen og spillemæssige udfordringer. Vi har i bestyrelsen et positiv syn på fremtiden, både på det økonomiske og det spillemæssige, hvor vi er sikre på, at de gode resultater også nok skal komme.” siger Peter Christensen, bestyrelsesformand i Hobro IK A/S.

Derudover er der sket udskiftninger i bestyrelsen, hvor Jonas Brix-Damborg endegyldigt er valgt ind som erstatning for Lars Hird, der udtrådte af bestyrelsen i maj-måned. Ligeså erstatter Thomas Floor, Preben Johansen, der også har valgt at træde ud af bestyrelsen. Der skal lyde en stor tak til Lars Hird og Preben Johansen for deres indsats i bestyrelsen.

Sidst men ikke mindst, vil bestyrelsen også takke fans, partnere og frivillige, der igennem det seneste år har bakket op om klubben i en svær tid.