NordicBet Liga Foreningen

Snert nederlag mod AaB i Reserveligaen

Hobro IK

Reserveliga kamp

Der blev tirsdag eftermiddag spillet Reserveligakamp på Hornevej i Aalborg mod AaB. Kampen blev brugt til at give spilletid til dem, der ikke spillede fuldtid i fredagens 2-2 kamp mod FC Helsingør.

En kamp, der startede med to afventende hold. Vi skulle også helt hen til det 11. minut før den første chance i kampen kom. Denne tilfaldt Hobro IK efter et godt indlæg af Mathias Nygaard. Indlægget finder Thomas Junge, der sætter pandebrasken mod bolden, men afslutningen ender lige på AaB-målmanden.

Første mål i kampen kom efter 13 minutters spil efter et hjørnespark til AaB. Hjørnesparket blev slået mod den lille boks og her dukkede Magnus Christensen op og headede bolden i mål.

Hobro IK ville også være med og det udlignende mål kom godt midtvejs i 1. halvleg og igen kom målet efter et hjørnespark, som Oliver Thychosen tog sig af. Hjørnesparket bliver headet videre og midt for mål dukker Christoffer Østergaard op og sender bolden i nettet.

Kampen åbnede sig mere op med flere chancer til begge hold. AaB skulle også bringe sig foran igen efter en bold i dybden fra Kasper Kusk frem mod Oliver Ross. Angriberen kunne nemt sparke bolden i mål bag en chanceløs Jacob Samnik i målet.

Udligningen for Hobro IK kom igen efter et hjørnespark. Bolden bliver slået ind i feltet og til sidst ender bolden ved Christoffer Østergaard, der sender bolden ind foran mål og rammer Anders Hagelskjær, der sender bolden i eget net.

Kort inde i 2. halvleg bragte AaB sig så foran igen. En bold i dybden som Hobro-forsvaret ikke får afværget, ender ved Christoffer Ravn, der kan sende bolden i nettet.

Hobro IK skulle igen, igen, igen udligne og igen efter et hjørnespark. Perfekt slået af Frederik Elkær ind mod Sebastian Avanzini ved forreste stolpe, der flot header bolden i mål.

Efter 3-3 scoringen skiftede Hobro IK mange spillere til fordel for U19 og U23-spillere.

AaB bragte sig igen foran og igen efter en dødbold. Et indlæg finder vej til Jakob Gaardsø, der header bolden i mål.

På trods af flere store chancer til begge mandskaber, ender kampen 4-3.