NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK forlænger med Mads Hvilsom

Hobro IK forlænger med Mads Hvilsom

PRESSEMEDDELELSE
16-06-2022

Hobro IK har netop forlænget kontrakten med Mads Hvilsom, hvilket gør at angriberen er at finde i Hobro IK i minimum ét år mere.

Den mangeårige Hobro IK spiller, Mads Hvilsom, har forlænget sin aftale med klubben, så denne nu løber til sommeren 2023. Mads Hvilsom, der har været i Hobro IK, over to omgange, har spillet 115 kampe i den gule trøje, med hele 41 mål til følge.

Det glæder derfor også Lars Justesen, tekniskchef i Hobro IK, at partnerne er nået til enighed:

– Jeg er enormt glad for, at vi er blevet enige med Mads om en forlængelse af hans aftale. Det har krævet meget af Mads, at vi har kunnet nå til enighed, hvilket vi er utroligt taknemlige og stolte over. Mads er en ægte kulturbærer, der viser vejen for de andre spillere, både til kamp og på træningsbanen. Selv i det seneste år, hvor Mads har været ude med skade, har han vist sig som en rollemodel overfor de andre spillere og ydet maksimalt for at komme stærkt tilbage. Derfor er jeg også sikker på, at Mads fortsat vil være en stor gevinst for os i den kommende sæson.

Mads Hvilsom, der i den netop overståede sæson i NordicBet Ligaen, fik comeback efter godt et års fravær, nåede at spille otte kampe i denne sæson, med et mål til følge. Angriberen ser derfor frem til at kunne give endnu mere tilbage til den klub som betyder så meget for ham:

– Hobro IK betyder rigtig meget for mig, og derfor er jeg selvfølgelig rigtig glad og stolt over endnu en aftale med klubben. Jeg har på ingen måde lyst til at spille andre steder og derfor håber jeg også at spille i Hobro IK i mange år endnu.

Mads Hvilsom og resten af Hobro IKs trup starter op efter sommerpausen d. 27. juni.

Individuel partner for Mads Hvilsom er Wetter Transport.

Hobro IK forlænger med Mads Hvilsom
Hobro IK forlænger med Mads Hvilsom