NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK forlænger med forsvarsprofil

Hobro IK forlænger med forsvarsprofil

PRESSEMEDDELELSE
09-03-2021

Hobro IK har netop forlænget aftalen med Jesper Bøge, så forsvarsspillerens kontrakt nu løber frem til sommeren 2024.

Jesper Bøge, der har været i Hobro IK siden vinteren 2013, har nu forlænget sin kontrakt med Hobro IK, der ellers ville udløbe til sommer. Den alsidige forsvarsspiller har spillet 228 kampe for Hobro IK.

Sportschef Jens Hammer Sørensen udtaler følgende om forlængelsen med Jesper Bøge:
– Jeg er rigtig glad og stolt over at vi har forlænget aftalen med Jesper Bøge og dermed har glæde af ham i minimum 3 år mere. Jesper Bøge er en dygtig forsvarsspiller, der kan bruges på flere positioner i bagkæden, hvilket gør ham til et stort aktiv for os. Dertil har Jesper været i Hobro IK i mange år og er en sand kulturbærer i klubben. Jespers humør smitter af på de andre og han er en super fyr at have i en fodboldtrup.

Jesper Bøge, der har oplevet utroligt meget med Hobro IK gennem de sidste otte år, glæder sig over at kontrakten nu gælder i yderligere tre år.
– Hobro IK er en klub jeg holder utroligt meget af og som har været med til at udvikle mig som fodboldspiller og som person. Derfor er jeg også meget tilfreds med at vi nu er nået til enighed om en forlængelse af min kontrakt og jeg ser frem til at se, hvilke oplevelser de næste tre år byder på.

Forsvarsspilleren, der efterhånden er en rutineret herre i fodboldverdenen, håber at kunne bidrage med sin erfaring og være med til at viderebringe Hobro IK-kulturen.
– Jeg har jo været i klubben i rigtig mange år og har oplevet hvordan klubben har udviklet sig. Jeg håber på at jeg kan være med til at viderebringe den fantastiske kultur der er i klubben, samt bidrage med min erfaring, både på og udenfor kridtstregerne, slutter Jesper Bøge.

Hobro IK forlænger med forsvarsprofil
Hobro IK forlænger med forsvarsprofil