NordicBet Liga Foreningen

Lasse Wangsøe kåret til årets træner i ungdoms- og talentafdelingen i 2023

Lasse Wangsøe kåret til årets træner i ungdoms- og talentafdelingen i 2023

Lasse Wangsøe kåret til årets træner i ungdoms- og talentafdelingen i 2023 💫
 
Lasse blev i 2023 kåret til årets træner, da han som træner repræsenterer Hobro IK’s værdier. Han har i året også haft stor succes med at implementere klubbens værdier på hans hold. Lasse formåede i foråret, at føre vores U16-hold til en pokalfinale, som desværre blev tabt på straffe til Vejle. Ikke blot førte han holdet til pokalfinalen, men han formåede også at få genrejst en årgang, som havde haft udfordringer i efteråret, og skabe liv og glæde i deres hverdag.
 
I efteråret overtog Lasse U13-holdet, hvor han igennem spændende og lærerige træningspas har rykket drengene til at spille fodbold med Hobro IK DNA.
 
Derudover er Lasse en fantastisk kollega, som altid hjælper sine medtrænere. Det er også en mand, som altid vil klubben det bedste og han har gennem sin tid i klubben spillet en stor rolle i ungdomsafdelingens udvikling.
 
Stort tillykke til ‘Wange’ 🌟