NordicBet Liga Foreningen

U17- og U15 cheftrænere på UEFA A studietur til Sparta Prag

U17- og U15 cheftrænere på UEFA A studietur til Sparta Prag

Af Arun Rajkumar

UEFA A studietur til Sparta Prag hos Brian Priske og hans team.

“Vi har været på studietur til Prag, hvor vi i 5 dage havde fornøjelsen af, at opleve hvordan deres ungdoms-, kvinde- og seniorfodboldafdelinger fungerede. Det har været nogle rigtig fine dage, hvor vi er kommet hjem med en masse know-how hver især. Udover læringen om klubben, fik vi også set to kampe. Den ene var Bohemians vs Viktoria Plzen og den anden var Sparta Prag vs Slovan Liberec. Meget anderledes fodbold end det vi er vant til i Danmark, men super interessant”, forklarer Arun Rajkumar.

UEFA A studieturen er en del af trænernes uddannelse om at opnå træner A-Licens.