NordicBet Liga Foreningen

EDC Søren Jensen – Trofast partner siden serierækkerne

EDC Søren Jensen – Trofast partner siden serierækkerne

EDC Søren Jensen har været trofast partner i Hobro IK siden klubben huserede i serierækkerne tilbage i firserne. I dag er EDC Søren Jensen platinpartner.

Virksomhedens opbakning og passion for Hobro IK er bestemt ikke blevet mindre med årene. Det gælder både med Søren Jensen og Thomas Jensen som altid trofaste støtter på lægterne, samt også deres mangeårig engagement i vores populære tipskonkurrence, hvor duoen må være ubestridt rekordholder i antallet af titler.

I starten var det Søren Jensen, der deltog i tipskonkurrencen. Han strøg helt til tops tre gange. I takt med et begyndende generationsskifte i virksomheden, overtog sønnen Thomas ansvaret for at levere tips til dysten og det er såmænd gået meget godt. Thomas Jensen har vundet i 2014, 2015, 2016 og 2019, ligesom han ligger helt fornuftigt i denne sæson.

– Tipsdysten er et sjovt tiltag, men vi nyder nu bare generelt at være en del af Hobro IK. Det er en særlig klub med en unik stemning og en helt særlig ånd.

– Vi har altid haft stor respekt for det arbejde, der ydes i klubben, og selvom de glade Superligadage er ovre for en stund, så leverer klubben faktisk stadig på et højt plan, byens og klubbens størrelse taget i betragtning, lyder dommen fra Thomas Jensen.

– Vi sætter altid pris på at komme på DS Arena og i Sparekassen Danmark loungen, samt at tage med på de ture og forskellige arrangementer, som klubben arrangerer, slutter han.

Vi takker meget for den loyale og trofaste opbakning, og glæder os til det videre samarbejde, samt til at se hvordan tipsdysten ender i år… 😊

EDC Søren Jensen – Trofast partner siden serierækkerne
EDC Søren Jensen – Trofast partner siden serierækkerne