NordicBet Liga Foreningen

PM: Hobro IK sælger Kasper Høgh til AaB

PM: Hobro IK sælger Kasper Høgh til AaB

PRESSEMEDDELELSE
21-01-2022

Hobro IK sælger Kasper Høgh til AaB

Hobro IK og AaB er blevet enig om en aftale, der sender Kasper Høgh til AaB pr. dags dato.

Kasper Høgh, der kom til Hobro IK i sommertransfervinduet 2021, har på kort tid forløst en del af det store potentiale han besidder, hvilket nu har udmøntet sig i et skifte til AaB. Kasper Høgh er dermed endnu et godt bevis på at Hobro IK er et godt sted for en ung spiller at udvikle sig og sparke gang i karrieren.

Teknisk chef Lars Justesen er stolt over den udvikling angriberen har vist over det sidste halve år:

– Kasper er en fantastisk historie for Hobro IK og er et godt bevis på at vi som klub er et godt sted for en ung spiller at udvikle sig. Det er en del af vores forretningsstrategi at hente unge spillere, forløse deres potentiale og derefter sende dem videre ud på deres fodboldrejse, hvilket vi, i denne situation, er lykkes med på blot 6 måneder. Vi har været glade for det korte bekendtskab med Kasper, hvor han har vist, hvor dygtig og hårdtarbejdende en angriber han er. Hertil har Kasper været med til at styrke sammenholdet i truppen.

Kasper Høgh tog i januar måned på træningslejr med AaB for at vise sig frem, hvilket der nu er kommet et skifte ud af.

Angriberen siger selv om skiftet:

– Jeg har været enormt glad for at have spillet for Hobro IK, der altid vil have en plads i mit hjerte. En klub, der fra dag ét har vist mig stor tillid, tiltro samt været med til at udvikle mig som spiller. Selvom det blev et kort ophold, har det været enormt givende for mig og jeg skylder alle i og omkring Hobro IK en stor tak for at været medvirkende til, at jeg for alvor har fået sparket gang i min karriere. Jeg kommer til at savne klubben og vil heppe alt hvad jeg kan på gutterne i den kommende halvsæson og årene frem.

Kasper Høgh nåede at spille 12 kampe for Hobro IK med 4 mål til følge.

 

Individuel partner på Kasper Høgh er Hera El.

PM: Hobro IK sælger Kasper Høgh til AaB
PM: Hobro IK sælger Kasper Høgh til AaB