NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK køber angriber i AC Horsens

Hobro IK køber angriber i AC Horsens

PRESSEMEDDELELSE
28-01-2022

Hobro IK har købt angriberen Muamer Brajanac og udstyret ham med en kontrakt, der løber indtil sommeren 2024.

Hobro IK har, efter salget af Kasper Høgh til AaB, været på markedet efter en erstatning for ham. Denne er nu fundet i den 20-årige angriber Muamer Brajanac, der kommer til fra AC Horsens. Den stærke angriber, der startede sin karriere i Kolding IF, har siden hen været forbi både Brøndby IF og FC København inden turen gik til AC Horsens. Undervejs har Muamer Brajanac spillet på både det danske U-16-, U17- og U18-landshold.

Lars Justesen, teknisk chef i Hobro IK, er glad for tilgangen af den stærke angriber:

– Selvom vi har solgt Kasper Høgh til AaB, er vi stadig rigtig godt besat på vores angrebspositioner. Vi har dog manglet en type angriber, der er stærk med ryggen til målet og jeg er glad for at vi har fundet denne type angriber i Muamer. Vi forventer os meget af Muamer, der er en arbejdsivrig ung spiller med et stort potentiale, som vi har en stor tro på at vi kan være med til at forløse.

Den tidligere U-landsholdsspiller siger selv om skiftet:

– Jeg er rigtig glad for at skifte til Hobro IK. Det føles rigtigt for mig og jeg håber at jeg kan bidrage med en masse hårdt arbejde, fightervilje og ikke mindst mål og på denne måde være med til, i første omgang, at sikre overlevelse i dette afgørende forår for klubben.

Muamer Brajanac drager, sammen med resten af Hobro IKs trup, afsted på træningslejr til Polen på tirsdag.

Hera El er personlig partner på Muamer Brajanac.

Hobro IK køber angriber i AC Horsens
Hobro IK køber angriber i AC Horsens