NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK henter gammel kending hjem

Hobro IK henter gammel kending hjem

PRESSEMEDDELELSE

23-01-2023

Hobro IK henter Mathias Haarup tilbage til klubben på en kort kontrakt, der løber til udgangen af indeværende sæson. Mathias Haarup, der har spillet 126 kampe for klubben, tager dermed endnu en tørn i den gule Hobrotrøje.

Mathias Haarup, der i sæsonen 2020/2021 blev kåret til årets spiller i Hobro IK, er igen klar til at tage den gule trøje over hovedet, når han i resten af denne sæson, skal hjælpe Hobro IK til endnu en sæson i NordicBet Ligaen. Den talentfulde wingback skiftede i seneste sæson Hobro IK ud med norske FK Jerv, men er altså nu tilbage i Hobro.

Teknisk chef Lars Justesen sætter ord på tilgangen:

– Vi havde ikke turde håbe på, at vi kunne lokke Mathias tilbage til Hobro IK. Tilgangen af Mathias er en stor forstærkning for os og det glæder mig meget at vi er nået til enighed om en aftale. Vi ved, hvilke kvaliteter Mathias besidder og hvad han kan bidrage med, så jeg er sikker på, at det bliver en stor gevinst for os.

Mathias Haarup har trænet med holdet siden nytår og har dermed haft mulighed for at genfinde relationerne med sine holdkammerater. På trods af andre tilbud, faldt valget på Hobro IK:

– Der var andre tilbud, men I sidste ende, var det et nemt valg for mig at vende retur til Hobro IK, da timingen var den rigtige for mig og min familie. En klub, som jeg kender enormt godt og hvor jeg altid har følt mig godt tilpas og at jeg siden nytår har kunne træne og spille sammen med drengene, har gjort det nemt for mig at glide ind på holdet igen. Det bliver et spændende gensyn med Hobro IK og jeg glæder mig til at løbe ind over kridtstregerne til DS Arena igen og give tilbage til en klub, der har givet mig enormt meget.

Mathias Haarup og resten af Hobro IK-mandskabet har to testkampe tilbage inden det igen går løs i NordicBet Ligaen, hvor forårssæsonen starter på udebane mod Hillerød.

Hobro IK henter gammel kending hjem
Hobro IK henter gammel kending hjem