NordicBet Liga Foreningen

Thomas Helmig indtager DS Arena, når Hobro IK afholder ‘Musik i Østerskoven’.

Thomas Helmig indtager DS Arena, når Hobro IK afholder ‘Musik i Østerskoven’.

PRESSEMEDDELELSE

25-01-2023

Thomas Helmig indtager DS Arena, når Hobro IK d, 10. juni inviterer til ’Musik i Østerskoven’ med mere end 10 timers livemusik. Her besøger det danske musik-ikon nemlig Hobro og slutter et brag af en dag af med sange som ’Stupid man’ og ’Malaga’, samt mange andre klassikere. I løbet af dagen vil bands som Lars Lilholt Band, Dodo and the Dodos, Den Danske Mafia og The Powls give den gas på scenen på DS Arena.

Det bliver en festlig dag på DS Arena, spækket med god musik, når hele fem forskellige danske bands, giver sommerkoncert i Østerskoven i Hobro. Dette sker d. 10. juni, når Hobro IK åbner dørene for nogle af Danmarks mest folkekære bands og byder dem velkommen på DS Arena til et brag af en fest.

– Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi kan præsentere disse fem fantastiske bands, der til juni spiller koncert på DS Arena. Vi havde ikke turde håbe på, at vi kunne tiltrække så store navne, som vi er lykkes med, og vi ser frem til en dag fyldt med fantastisk musik i Østerskoven, fortæller Drift- og eventchef i Hobro IK, Henrik Hammershøj.

Pop-ikonet Thomas Helmig, lukker og slukker scenen på DS Arena og slutter en dag med mere end 10 timers livemusik af.

– Det er selvsagt første gang, at der bliver spillet livemusik af denne kaliber på DS Arena og vi er ovenud stolte over programmet. Et program, der kulminerer sidst på aftenen, når Thomas Helmig går på scenen og lukker og slukker festen, der samlet varer over 10 timer, siger Henrik Hammershøj.

Sommerkoncerten på DS Arena er et af tiltagene, der skal være med til at skabe en stærkere og mere bæredygtig økonomi i Hobro IK. Henrik Hammershøj forklarer mere:

– Vi skal hele tiden kigge på, hvordan vi kan udvikle vores forretning, og vi mener at dette er den rette vej at gå, for at skabe en større indtjening til Foreningen Hobro IK af 1913.

Fra dørene åbner kl. 13.30, vil der blive spillet op til fest. En fest, der med mere end 10 timers livemusik, varer helt til midnat. En DJ sørger for at stemningen er den rette mellem hvert band, samt fra dørene åbner og indtil det første band går på scenen.

– Vi er gået all-in på at lave et rigtig godt program, som vi håber at folk vil tage rigtig godt imod, så vi sammen kan skabe en fantastisk fest med god musik i Østerskoven, slutter Henrik Hammershøj, Drift- og eventchef i Hobro IK.

Programmet for dagen:

13.30: Dørene åbner

14.15: The Powls

16.00: Lars Lilholt Band

18.00: Den Danske Mafia

19.45: Dodo and the Dodos

22.00: Thomas Helmig

00.00: Udskænkningsstederne lukker

Billetsalget starter fredag d. 27. januar kl. 10.00. Billetter kan købes på shop.hikfodbold.dk

Thomas Helmig indtager DS Arena, når Hobro IK afholder ‘Musik i Østerskoven’.
Thomas Helmig indtager DS Arena, når Hobro IK afholder ‘Musik i Østerskoven’.