NordicBet Liga Foreningen

Vi byder tilskuere velkommen tilbage på DS Arena

Der er i nat opnået enighed blandt Folketingets partier, om at der igen må være tilskuere på de danske stadions, ud fra gældende retningslinjer i ’Superliga-ordningen’. Dette betyder at der må være 500 tilskuere pr. sektion på de respektive stadions i Danmark. Genåbningen er gældende fra d. 21. april, hvilket betyder at der allerede til kampen mod Hvidovre IF, må være tilskuere på DS Arena mod fremvisning af gyldigt Corona-pas.

 

Sportschef Jens Hammer Sørensen glæder sig til at få tilskuerne tilbage på DS Arena.

 

– Det bliver en glædens dag, når vi igen må byde vores trofaste partnere, sæsonkortholdere og fans tilbage på tribunerne her på DS Arena. Vi har savnet opbakningen, jublen og larmen fra tribunerne og netop den opbakning og støtte har spillerne brug for i de resterende kampe i sæsonen. Fodbold er ikke det samme uden folk på lægterne og at vi nu endelig kan byde velkommen tilbage på DS Arena efter så lang en periode uden, glæder mig enormt meget.

 

Næste hjemmekamp på DS Arena er mod Hvidovre IF d. 24. april kl. 14.00.

Der kommer praktisk information hurtigst muligt, om hvordan partnere og sæsonkortholdere samt billetkøbere skal forholde sig.

Vi byder tilskuere velkommen tilbage på DS Arena
Vi byder tilskuere velkommen tilbage på DS Arena