NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK styrker trænerteamet

Hobro IK styrker trænerteamet

PRESSEMEDDELELSE
15-04-2021

Hobro IK ansætter Anders Egholm og Jacob Friis til at styrke trænerteamet i Hobro IK.

Siden Peter Sørensens opsigelse har Hobro IK ledt efter forstærkninger til at styrke trænerteamet omkring Michael Kryger og de er nu fundet.

Forstærkningerne til Hobro IKs trænerteam er nu fundet i den tidligere Hobro IK spiller Anders Egholm samt den tidligere AaB-træner Jacob Friis, der begge bliver ansat i klubben sæsonen ud.

Sportschef Jens Hammer Sørensen glæder sig over de to nye assistenttrænere:

– Vi har i en længere periode ledt efter kompetencer til at styrke vores trænerteam og at vi nu kan præsentere Jacob Friis og Anders Egholm som assistenttrænere i Hobro IK gør mig utroligt stolt.  Vi har været igennem en god proces og det er et enigt sportsligt udvalg, der nu med stor glæde kan præsentere to så prominente navne til at styrke klubben. Det er to forskellige trænertyper, der kommer med kompetencer på forskellige områder og vi er sikre på at de kommer til at bidrage til vores fodboldklub.

Jacob Friis siger selv om ansættelsen:

– Timingen for mig var rigtig god. Der er kommet ro på i mit privatliv og jeg følte, at jeg nu er klar til at komme tilbage på træningsbanen. Hobro IK har tidligere charmeret hele Fodbolddanmark og jeg har den største sympati for klubben. Jeg synes Hobro IK-projektet er rigtig spændende med en masse dygtige spillere og jeg har et oprigtigt ønske, om at hjælpe klubben resten af sæsonen.

– Jeg ser frem til at kunne bidrage med et nyt syn på tingene og med kvalificeret sparring i dagligdagen, til træning og til kamp og jeg er sikker på at Michael, Anders og jeg kommer til at komplimentere hinanden godt, slutter Jacob Friis.

Anders Egholm, der vender tilbage til DS Arena, glæder sig over ansættelsen og siger følgende:

– Efter Jens Hammer Sørensen ringende, gik jeg straks i gang med at undersøge, om jeg kunne få det til at passe med min familie, fuldtidsstudie og arbejde og det kunne jeg godt.

– Da jeg kørte til Hobro i går og trådte ind på DS Arena igen, vækkede det en masse gode minder og jeg smilte over hele ansigtet. Jeg glæder mig til at komme tilbage på DS Arena og til at give tilbage til en klub, der har givet mig rigtig meget.

– Det var vigtigt for mig at Michael Kryger kunne se en idé i at jeg indtræder i trænerteamet for resten af sæsonen og det kunne han heldigvis godt. Jeg håber at kunne bidrage med sparring omkring træningspas og kampe og dele mit syn på fodbold med Michael og Jacob og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang.

De to nye assistenttrænere i Hobro IK har første arbejdsdag i dag og de har netop mødt spillertruppen og resten af trænerteamet til dagens træningspas.

Hobro IK styrker trænerteamet
Hobro IK styrker trænerteamet