NordicBet Liga Foreningen

Transitionstræner Okan Atas bliver ny U17-cheftræner i Randers FC

Transitionstræner Okan Atas bliver ny U17-cheftræner i Randers FC

Når sæsonen går på hæld, skifter transitionstræner Okan Atas græsgangene i Hobro IK ud med Randers FC, hvor han efter sommer bliver ny U17-cheftræner.

Dermed følger Okan Atas i fodsporene på blandt andre Thomas Thomasberg, Vito Hammershøy-Mistrati og Mikkel M.P., der alle har taget turen fra Hobro IK til Randers FC.

Teknisk chef Lars Justesen sender Okan Atas masser af roser med på vejen:

– Okan kom til Hobro IK som U15-2 træner og har siden da gennemgået en sindssygt god udvikling i klubben, hvor han har skabt stor værdi i vores ungdoms- og talentafdeling samt på førsteholdet. Det er med stolthed og glæde at vi kan udvikle trænere, såvel som spillere, som klubber i rækkerne over os, kan se værdi i og vælger at hente til deres klub. Det viser igen, at Hobro IK er et godt sted at udvikle sig, både som træner og som spiller.

Okan Atas siger selv om det forestående klubskiftet:

– Det har været et svært valg for mig, da Hobro IK og folkene i klubben står mit hjerte rigtig nært, men i sidste ende føler jeg, at det er det rette tidspunkt for min udvikling at blive cheftræner igen, i en klub, som jeg også har stort kendskab til og som også betyder meget for mig.

– Men, inden jeg overhovedet koncentrerer mig om Randers FC, er mit fokus 100% på, at vi får gjort tingene færdigt i Hobro og dermed sikrer overlevelsen, slutter Okan Atas.

Næste kamp for Hobro IK er i morgen på DS Arena mod Nykøbing FC.

Transitionstræner Okan Atas bliver ny U17-cheftræner i Randers FC
Transitionstræner Okan Atas bliver ny U17-cheftræner i Randers FC