NordicBet Liga Foreningen

Mangeårig partner forlænger sin aftale

<strong>Mangeårig partner forlænger sin aftale</strong>

Vores loyale partner gennem mange år; Sintex, har forlænget sin Platinpartneraftale, hvilket vi selvfølgelige er meget glade for.

– Som Hobro-virksomhed har vi altid sat pris på at bakke op om byens fodboldhold; Hobro IK, som vi også føler, at vi deler mange grundlæggende kerneværdier med, fortæller Jan Graff, kommerciel direktør hos Sintex.

– Samtidig er samarbejdet også et led i vores egen ambition om at blive Jyllands bedste arbejdsplads og gøre opmærksom på os selv overfor både nuværende og kommende medarbejdere. Vi har blandt andet også lige ansat en ny HR-medarbejder, der har indfrielse af den ambition som en af sine primære hovedopgaver. Så at være en attraktiv arbejdsplads er virkelig et fokusområde for os.

– Vores partnerskab med Hobro IK er med til at gøre os mere synlige. Både internt i vores virksomheder og overfor omverdenen. Her bruger vi også Hobro IK’s kampe på DS Arena til socialt samvær mellem medarbejderne i vores virksomhed, ligesom vi også kan tage en kunde med til en kamp, fortæller Jan Graff.

Samarbejdet mellem Sintex og Hobro IK har blandt andet også omfattet, at unge fodboldspillere er tilbudt arbejde eller en læreplads i virksomheden ved siden af fodbolden, ligesom Sintex for nylig afholdt deres strategiseminar på DS Arena, hvor Hobro IK’s cheftræner kom med et indlæg.

Hos Hobro IK er vi naturligvis begejstrede for forlængelsen af aftalen og samarbejdet:

– Overfor alle vores partnere forsøger vi altid at se individuelle muligheder i et samarbejde, og her er Sintex et godt eksempel på, hvor innovativt det kan gribes an. Der er altid masser af idéer og anderledes tiltag i spil til glæde for begge parter, lyder det fra Thomas Maribo, salgschef hos Hobro IK.

Vi takker mange gange for opbakningen, og ser frem til det fortsatte stærke samarbejde.

<strong>Mangeårig partner forlænger sin aftale</strong>
<strong>Mangeårig partner forlænger sin aftale</strong>