NordicBet Liga Foreningen

Sejr og avancement i Pokalen

Sejr og avancement i Pokalen

Hobro IK

Hobro IK skulle forsøge at avancere sig i Pokalen, da holdet på udebane spillede mod SFB-Oure FA. Hobro IKs startopstilling havde en alder af blot 21,1 år i gennemsnit, hvilket gjorde den til den yngste nogensinde for førsteholdets vedkommende.

Der skulle gå 20 minutter af kampen før Hobro IK bragte sig foran. Målet kom efter et hjørnespark, hvor Simon Jakobsen først header på tværs, hvorefter Emil Søgaard får sparket på mål. På vej mod målet dirigerer Muamer Brajanac bolden i kassen bag om sit eget støtteben.

Minutter efter er Victor Bak så tæt på at bringe Hobro IK yderligere foran, da han efter et kontraangreb, får en god afslutningsmulighed. Han finter keeperen til at gå den forkerte vej, men afslutningen sniger sig forbi fjerneste stolpe.

Muamer Brajanac var særdeles velspillende i dag og var tæt på at bringe Hobro IK yderligere foran, da han efter flotte kombinationer med Villads Rasmussen, befinder sig i en god position inde i feltet, men i sidste øjeblik kommer en forsvarsspiller ned og får tacklet.

Efter godt 35 minutters spil skulle Muamer Brajanac have udbygget føringen, da Oliver Overgaard bliver sendt til baglinjen og slår en flot bold ind. Helt alene i feltet får angriberen dog overplaceret sin afslutning og den går dermed forbi mål.

På et hjørnespark ca. fem minutter senere havde Hobro IK endnu en kæmpe chance. Et hjørnespark bliver flækket videre af Muamer Brajanac og inde foran mål, knap én meter fra stregen, får Abdoul Yoda en gylden mulighed, men afslutningen bliver mirakuløst reddet på stregen af hjemmeholdets målmand.

Umiddelbart efter pausen kom Laurs Skjellerup frem til kampens måske største chance, men uden at score. Et perfekt indlæg fra Emil Søgaard, med masser af fart og appel, ender ved Laurs Skjellerup, der stormer frem ind i feltet og får sat foden på, men afslutningen ryger over.

Efter et flot angreb sparker Emil Søgaard til sidst bolden i kassen. En bold op på Villads Rasmussen, der fikst sender bolden videre med hælen til Muamer Brajanac, der herefter afdribler målmanden og lægger bolden perfekt på tværs til Emil Søgaard, der nemt kan sparke bolden i nettet.

Til sidst i kampen er Mathias Nygaard tæt på at score, da han får serveret et godt indlæg til bagerste stolpe, hvor han stiger op og header mod mål, men desværre lige over.

Laurs Skjellerup var også tæt på til sidst, da han driblede fire mand og til sidst får sendt en afslutning afsted, men til sidst bliver afslutningen blokeret.

Mathias Nygaard skulle få endnu en stor chance og igen efter et indlæg mod bagerste stolpe. Mathias Nygaard forsøger at heade i det lange hjørne, men bolden sniger sig endnu en gang forbi.

I de døende minutter lukkede og slukkede Laurs Skjellerup kampen helt og aldeles, da han scorer efter først at have set sit hovedstød reddet, men derefter scorede på riposten.

Dermed avancerede Hobro IK i Pokalen.

Kampfakta:
SFB Oure FA 0 – 3 Hobro IK (0-1)

Mål:

SFB Oure FA 0 – 1 Hobro IK, Muamer Brajanac (20. min.)

SFB Oure FA 0 – 2 Hobro IK, Emil Søgaard (54. min.)

SFB Oure FA 0 – 3 Hobro IK, Laurs Skjellerup (90+1. min.)

Hobro IK-opstilling:
Jonathan Fischer
Daniel Jakobsen – Simon Jakobsen (C) – Frederik Dietz
Emil Søgaard – Abdoul Yoda – Oliver Overgaard – Villads Rasmussen – Victor Bak

Laurs Skjellerup – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Daniel Jakobsen – Ind: Jesper Bøge (46. min.)

Ud: Abdoul Yoda – Ind: Mads Freundlich (46. min.)

Ud: Muamer Brajanac – Ind: Danny Amankwaa (62. min.)

Ud: Victor Bak – Ind: Mathias Nygaard (62. min.)

Ud: Villads Rasmussen – Ind: Marcus Friis (82. min.)

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fischer, Simon Puggaard, Mads Frandsen.

Advarsel:

Abdoul Yoda, Hobro IK (11. min.)

Daniel O’Hara, SFB Oure FA (28. min.)

Nummer 4, SFB Oure FA (58. min.)

Dommer:

Jonas Bæk

Sejr og avancement i Pokalen
Sejr og avancement i Pokalen