NordicBet Liga Foreningen

Sejr i Aalborg!

Sejr i Aalborg!

Hobro IK var søndag eftermiddag på besøg i Aalborg, hvor holdet fra Mariagerfjord skulle forsøge at spolere AaBs oprykningsfest.

Det var også Hobro IK, der kom bedst ud af starthullerne og efter fem minutters spil kom Richmond Gyamfi igennem. Han opsnusede en løs bold, som Aab-forsvaret ikke havde fået styr på og driblede herefter en mand og afsluttede i mod det lange hjørne, men AaB-keeperen var på plads.

Hobro IK fik fuld valuta af den gode start og bragte sig foran efter godt syv minutters spil. Et godt drev af Mathias Kristensen, der fører bolden frem og spiller Richmond Gyamfi i en god position. Angriberen sender bolden på tværs, hvor Mathias Kristensen dukker op og sparker bolden sikkert i kassen.

Udeholdet fortsatte det gode tryk og godt 10 minutter senere udbyggede Hobro IK føringen. Flot opspil i venstresiden gør til sidst at Richmond Gyamfi bliver sendt i dybden. Han prikker fikst bolden forbi Rasmus Thelander og curler bolden flot langs jorden i det fjerneste målhjørne.

AaB trykkede herefter på og fik efter 23 minutters spil reduceret, da Mathias Jørgensen hamrede bolden i nettaget uden chance for Andreas Søndergaard i målet.

Kampen bølgede herefter mere frem og tilbage med chancer til begge hold. Her var Oliver Klitten blandt andre tæt på, da han med en halvflugter sendte bolden mod målhjørnet, men igen var AaB-keeperen på plads.

Efterfølgende blev det hjemmeholdets tur, hvor en bold til bagerste stolpe passerede hele vejen til Kasper Jørgensen, der tæskede bolden mellem venner og fjender og ind i netmaskerne.

Umiddelbart efter var det AaB igen. Denne gang en afslutning mod fjerneste hjørne, men Andreas Søndergaard ville det anderledes og vippede bolden op på overliggeren og ud til hjørnespark.

Hobro IK bed fra sig igen. Denne gang ved Richmond Gyamfi, der efter flot opspil, modtog bolden inde i feltet. Med indersiden forsøgte han at lægge den ind i nederste målhjørne, men afslutningen gik snært forbi.

Kort før pausen fik Hobro IK en god mulighed på kanten af feltet, da Villads Rasmussen blev revet ned. Mathias Kristensen tog sig af frisparket og banker på mål. Desværre rammer han indersiden af stolpen og bolden går derefter ud i spil igen.

Minuttet senere er Frederik Christensen på spil. En bolderobring højt giver muligheden for at sætte fart mod mål. Han snyder to AaB-spillere og forsøger til sidst at gå forbi AaB-keeperen, men målmanden får både ramt på bold og mand og forstyrrer Frederik Christensen tilpas meget til, at han ikke kan få afsluttet, men i stedet går til jorden. Det lugtede lidt af et straffespark.

Pause.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, da AaB kom til en god chance. Andreas Søndergaard er dog på plads og redder kastanjerne ud af ilden.

AaB kom i starten af anden halvleg med et hårdt tryk og spillede sig frem til endnu en stor chance på en omstilling. Her kommer først Frederik Dietz i vejen, så Andreas Søndergaard og til sidst Lukas Klitten.

Hobro IK pressede i perioder på den anden vej og efter 65 minutters spil gav det pote. Villads Rasmussen modtager bolden på midten af banen og driver den frem til målfeltet, hvor han afslutter klogt med sit venstre ben og sender bolden i kassen.

I den resterende del af kampen var hjemmeholdet mest på bolden dog uden at skabe den helt store afgørende chance for at udligne. I denne periode stod Hobro-mandskabet flot sammen og viste det sammenhold, som der kendetegner Hobro IK.

Kampfakta:
AaB 2 – 3 Hobro IK (2-2)

Mål:

AaB 0 – 1 Hobro IK, Mathias Kristensen (7. min.)

AaB 0 – 2 Hobro IK, Richmond Gyamfi (19. min.)

AaB 1 – 2 Hobro IK, Mathias Jørgensen (23. min.)

AaB 2 – 2 Hobro IK, Kasper Jørgensen (28. min.)

AaB 2 – 3 Hobro IK, Villads Rasmussen (65. min.)

Hobro IK-opstilling:
Andreas Søndergaard
Jesper Bøge – Marius Jacobsen – Frederik Dietz
Oliver Klitten – Mathias Kristensen – Mads Freundlich – Villads Rasmussen – Lukas Klitten

Frederik Christensen – Richmond Gyamfi

Udskiftninger:

Ud: Villads Rasmussen – Ind: Christian Hørby (72. min.)

Ud: Richmond Gyamfi – Ind: Jesper Cornelius (72. min.)

Ud: Jesper Bøge – Ind: Simon Jakobsen (77. min.)

Ud: Oliver Klitten – Ind: Max Nielsen (77. min.)

Ud: Jesper Cornelius – Ind: Moubarack Compaoré (85. Min.)

Ubenyttede spillere:

Christopher Bobber, Soumaïla Ouattara, Abdoul Yoda, Oliver Overgaard.

Advarsel:

Mads Bomholt, AaB (40. Min.)

Rasmus Thelander, AaB (56. min.)

Oliver Klitten, Hobro IK (68. min.)

Rasmus Wurtz, AaB (Ikke på banen) (90+. min.)

Dommer:

Jacob Kobberrød

Sejr i Aalborg!
Sejr i Aalborg!