NordicBet Liga Foreningen

PM: Hobro IK skriver kort kontrakt med Aramis Kouzine

PM: Hobro IK skriver kort kontrakt med Aramis Kouzine

PRESSEMEDDELELSE
01-04-2022

Hobro IK skriver kort kontrakt med angriber

Hobro IK tilknytter den canadiske angriber Aramis Kouzine for resten af denne sæson

Hobro IK styrker angrebet frem mod de afgørende kampe i denne sæson. Den canadiske angriber Aramis Kouzine, der tidligere har været tilknyttet AaB samt ukrainske SK Dnipro, er på vej tilbage til fodbolden efter at have modtaget kemoterapi for kræftsygdommen Ewings Sarkom, der er en sjælden kræftsygdom, som opstår i knogler eller bindevæv. Aramis Kouzine har derfor fået muligheden for at træne med Hobro IKs førstehold i det seneste stykke tid og på denne måde vise sig frem.

Lars Justesen, teknisk chef i Hobro IK, er glad for den øgede konkurrence i angrebet:

– Selvom vi er rigtig godt besat på angrebsposten, har vi kunne se en værdi i at tilknytte Aramis for resten af sæsonen. Aramis er en dygtig angriber, hvilket han også har vist på træningsbanen og i reserveligaen. Der er ingen tvivl om at Aramis har et godt potentiale, hvor især hans timing i løb ind i feltet samt gode afslutningsevner er nogle af spidskompetencerne.

Aramis Kouzine siger selv om skiftet:

– Jeg er rigtig glad for at komme tilbage til dansk fodbold. Det er en fantastisk mulighed for at mig at komme til Hobro IK. Jeg vil bevise mit værd i klubben og kæmpe mig til en plads på holdet, så jeg på denne måde kan hjælpe holdet med at skaffe så mange point som muligt og dermed sikre overlevelse i NordicBet Ligaen.

Aramis Kouzine er spilleberettiget til næste kamp på DS Arena d. 8. april.

PM: Hobro IK skriver kort kontrakt med Aramis Kouzine
PM: Hobro IK skriver kort kontrakt med Aramis Kouzine