NordicBet Liga Foreningen

Lone Mikkelsen: ”Jeg kan rigtig godt lide stemningen og fællesskabet i og omkring klubben”

Lone Mikkelsen: ”Jeg kan rigtig godt lide stemningen og fællesskabet i og omkring klubben”

Lone Mikkelsen: ”Jeg kan rigtig godt lide stemningen og fællesskabet i og omkring klubben”

At være partner i Hobro IK er en helt særlig kombination af passion, fællesskab, netværk og gode oplevelser på stadion – både i medgang og modgang. Sådan lyder skudsmålet fra Lone Mikkelsen, indehaver af Kop & Kande Hobro, der har været loyal partner i Hobro IK siden 2012.

Kop & Kande Hobro har løbende opgraderet sin partnerstatus og er i dag guldpartner – og ét er sikkert: Indehaver Lone Mikkelsen, der selv har spillet fodbold, er en af de mest trofaste tilskuere på DS Arena. Og det uanset vejr, årstid og for den sags skyld placering i tabellen.

– Jeg elsker fodbold, og jeg elsker byen Hobro. De to ting lagt sammen betyder, at min virksomhed selvfølgelig skal bakke op om byens og områdets førende fodboldklub. Det gjorde jeg i de glade dage i Superligaen, og det gør jeg nu. Faktisk er opbakningen lige nu måske vigtigere end nogensinde, lyder det fra Lone.

– Men det er ikke bare en pligt for opbakningens skyld. Det er helt naturligt, og jeg får også rigtig meget ud af det selv. Både personligt og forretningsmæssigt. Jeg er både fan og partner, og det er en stor fornøjelse.

– Jeg kan rigtig godt lide stemningen og fællesskabet i og omkring klubben. Både i forbindelse med kampene, men også netværksmøderne og de mange forskellige oplevelser og arrangementer, som klubben inviterer til. Samtidig synes jeg, at partnerne er gode til at bakke hinanden op, fortæller Lone.

Udover at være guldpartner er Kop & Kande i dag personlig sponsor for forsvarsspilleren Jakob Hjorth.

I Hobro IK er vi meget glade for Lone Mikkelsens engagement, passion og opbakning – og glæder os til et fortsat stærkt og loyalt samarbejde i denne sæson og mange sæsoner fremover…