NordicBet Liga Foreningen

Sejr til Hobro IK i stormfuld testkamp mod Thisted FC

Sejr til Hobro IK i stormfuld testkamp mod Thisted FC

Tredje testkamp for Hobro IK i denne pre-season, blev lørdag middag spillet mod Thisted FC. Kampen blev spillet på Eurowind Energy Park, som er kunstgræsbanen ved DS Arena.

Hobro IK kom ud i en stærk opstilling og der var lagt op til stor udskiftning i pausen, så de fleste spillere, skulle give alt de har i de første 45. minutter. Det var også hjemmeholdet, der fra start, satte sig tungt på kampen og pressede Thisted FC langt tilbage. Dog uden at få slutprodukt på anstrengelserne.

De store vindstød og generelt stormen Malik, gjorde det svært for holdende at spille sig frem til de helt store chancer. Derfor var det også flere langskudsafslutninger, der blev farlige. Den første tilfaldt udeholdet, hvor gæsternes angriber får afsluttet på stolpen, Adrian Kappenberger i målet har dog helt styr på afslutning.

Herefter var det Hobro IK til at blive farlige. Først ved Danny Amankwaa, der efter et flot løb, kommer frem til afslutning, men Thisted-keeperen hiver en god redning frem og parerer ud til hjørnespark.

Dette gav Hobro-spillerne mere mod på at afslutte og næste spiller med et forsøg var Sebastian Avanzini, der desværre må se sit skud gå lige forbi målhjørnet.

Flere reelle chancer var der ikke i 1. halvleg. I pausen skiftede cheftræner Martin Thomsen ni spillere og det var derfor kun Frederik Dietz og Adrian Kappenberger, der fortsatte kampen. Ind var kommet blandt andre Oliver Overgaard og Don Deedson Louicus. Efter godt spil på højrekanten af Overgaard, ender bolden hos Deedson, der får sendt en god afslutning afsted, men igen disker Thisted-keeperen op med en god redning.

Don Deedson Louicius skulle få en hovedrolle igen, da han, efter en flot assist fra Oliver Thychosen, dribler sin oppasser og sparker bolden i nettet.

Kort tid efter var Hobro IK tæt på igen. En fremragende aflevering af Mathias Nygaard, gør at Frederik Elkær kommer helt fri mod Thisted-keeperen, men højrebenet svigter desværre i denne situation.

Kort før slutfløjt cementerede prøvespilleren Dylan Ruiz, da hans afslutning bliver rettet af og går i en stor bue over en chanceløs Thisted-keeper.

 

Kampfakta:
Hobro IK 2 – 0 Thisted FC (0-0)

Mål:

Hobro IK 1 – 0 Thisted FC, Don Deedson Louicius (81. Min.)

Hobro IK 2 – 0 Thisted FC, Dylan Ruiz (90. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Mathias Haarup – Simon Jakobsen – Frederik Dietz
Oliver Klitten – Frederik Mortensen – Mikkel M.P. (C) – Sebastian Avanzini – Jacob Tjørnelund

Justin Shaibu – Danny Amankwaa

Udskiftninger:

Ud: Frederik Mortensen – Ind: Abdoul Yoda (46. min.)

Ud: Oliver Klitten – Ind: Oliver Overgaard (46. min.)

Ud: Simon Jakobsen – Ind: Christoffer Østergaard (46. min.)

Ud: Justin Shaibu – Ind: Don Deedson Louicus (46. Min.)

Ud: Danny Amankwaa – Ind: Dylan Ruiz (Prøvespiller) (46. Min.)

Ud: Mikkel M.P. – Ind: Oliver Thychosen (46. min.)

Ud: Mathias Haarup – Ind: Emil Søgaard (46. min.)

Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Frederik Elkær (46. min.)

Ud: Sebastian Avanzini – Ind: Mathias Nygaard (46. min.)

Ubenyttede spillere:

Jacob Samnik, Marcus Friis, Mads Freundlich, Emil Seedorff, Frederik Brandt, Rasmus Johansen

Advarsel:

Mathias Nygaard, Hobro IK (53. min.)

Dommer:

Sejr til Hobro IK i stormfuld testkamp mod Thisted FC
Sejr til Hobro IK i stormfuld testkamp mod Thisted FC