NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK forlænger med Oliver Overgaard

Hobro IK forlænger med Oliver Overgaard

Hobro IK har forlænget kontrakten med Hadsund-drengen Oliver Overgaard, så denne nu løber til udgangen af 2024.

Oliver Overgaard kom til Hobro IK i sommeren 2021, efter senest at have spillet for AaB. Han har siden skiftet gjort det så godt at parterne nu er blevet enige om en forlængelse af aftalen.

Teknisk chef Lars Justesen siger om forlængelsen:

– Oliver har på sin korte tid i Hobro IK udviklet sig enormt meget. Oliver er en hårdtarbejdende spiller, der hver dag har fokus på at forbedre sig, hvilket vi også har bidt mærke i, det seneste halve år. Vi forventer og håber nu at Oliver kan fortsætte den flotte udvikling i de kommende år.

Oliver Overgaard siger selv om forlængelsen:

– Jeg er rigtig glad for at være her i Hobro og jeg føler at jeg har udviklet mig meget siden jeg kom i sommers. Derfor er jeg også meget glad for at have underskrevet en forlængelse af min aftale. Jeg håber at jeg kan udvikle mig yderligere og få flere minutter på banen i fremtiden.

I denne sæson er det, indtil nu, blevet til to indhop for Hobro IK.

Sportigan Hadsund er personlig partner for Oliver Overgaard.

Hobro IK forlænger med Oliver Overgaard
Hobro IK forlænger med Oliver Overgaard