NordicBet Liga Foreningen

Sønderjyske – Hobro IK – 08 Oct 2022

Sønderjyske – Hobro IK – 08 Oct 2022

Hobro IK

Hobro IK spillede lørdag eftermiddag kamp i NordicBet Ligaen på udebane mod 3F Superliganedrykkerne SønderjyskE. På trods af en rigtig god kamp af de gulblusede blev det kun til uafgjort.

Det var en meget lige indledning på kampen, dog med SønderjyskE som det boldbesiddende hold. Det var kun blevet til et par afslutninger, men langt udefra. Der skulle også gå ca. halvdelen af første halvleg før første store chance kom. Denne tilfaldt hjemmeholdet. Igen var det langt udefra, men denne gang var det en noget mere kvalificeret afslutning, der tvang Adrian Kappenberger ud i en fremragende redning.

Nogle minutter senere var det så Hobro IKs tur til at komme til en stor chance. Efter et frispark får Simon Jakobsen forlænget bolden ud til fødselaren Frederik Deitz, der derefter finder Laurs Skjellerup. Angriberen tager et godt træk ind i det lille felt og vipper bolden ind til sin angrebsmakker, Muamer Brajanac, der får sendt en afslutning afsted, men SønderjyskE-keeperen hiver en god redning frem og redder.

Næste store chance tilfaldt også de gulblusede. Et godt opspil mellem Frederik Mortensen og Emil Søgaard gør at sidstnævnte kan slå bolden ind i feltet mod Laurs Skjellerup og Muamer Brajanac. Det er dog en helt tredje, der kommer til afslutning, idet Mads Freundlich har sneget sig med frem og kommer til en god afslutning ved bageste stolpe. Desværre forbi mål.

Fem minutter senere og igen Hobro IK. En god bold ud på Frederik Dietz, der med sin gode venstrefod finder Laurs Skjellerup. Han finder igen sin angrebsmakker foran mål. Denne gang tager Muamer Brajanac en skarpt træk forbi sin modstander og sparker smart mod hjørnet af målet som keeperen kom fra, men bolden sniger sig akkurat forbi mål. Uheldigt af Muamer Brajanac i denne situation.

Pause.

Anden halvleg var blot fem minutter gammel, da Hobro IK kom frem til endnu en stor chance. Denne gang efter et hjørnespark, hvor Simon Jakobsen stiger op og header mod mål. Endnu en gang suser afslutningen desværre forbi mål.

SønderjyskE kom frem til deres anden store chance i kampen efter godt en times spil. Efter et frispark, bliver bolden headed på tværs og bolden dumper ned ved en SønderjyskE-spiller. Hobro-forsvaret kommer dog heroisk frem og kaster sig i skuddet så dette bliver blokeret og Abdoul Yoda kan cleare.

Næste chance også til SønderjyskE og igen fra 40 meter. Denne gang en kanonkugle af skud fra Mads Albæk som Adrian Kappenberger må helt op i krogen og hente. Riposten falder ned til en af hjemmeholdets spillere, men Kappenberger er hurtigt på benene igen og redder endnu en gang flot.

Dette blev kampens sidste store chance og denne endte derfor uafgjort.

Kampfakta:
SønderjyskE 0 – 0 Hobro IK (0-0)

Mål:

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Jesper Bøge – Simon Jakobsen (C) – Frederik Dietz
Emil Søgaard – Abdoul Yoda – Frederik Mortensen – Mads Freundlich – Victor Bak

Laurs Skjellerup – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Mads Freundlich – Ind: Mathias Nygaard (71. min.)

Ud: Laurs Skjellerup – Ind: Don Deedson Louicius (71. min.)

Ud: Victor Bak – Ind: Jacob Tjørnelund (90+2. min.)

Ud: Abdoul Yoda – Ind: Oliver Overgaard (90+2. min.)

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fischer, Frederik Elkær, Villads Rasmussen, Danny Amankwaa og Daniel Jakobsen.

Advarsel:

Sefer Emini, SønderjyskE (38. min.)

Emil Søgaard, Hobro IK (51. min.)

Jesper Bøge, Hobro IK (59. min.)

José Gallegos, SønderjyskE (81.min.)

Frederik Mortensen, Hobro IK (88. min.)

Dommer:

Jonas Bøgelund

Tilbage til kampoversigt
Sønderjyske – Hobro IK – 08 Oct 2022
Sønderjyske – Hobro IK – 08 Oct 2022