NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – Vejle Boldklub – 14 Oct 2022

Fredag aften var Vejle B på besøg i Hobro IK. Hobro IK skulle følge op på de to gode resultater fra de forrige kampe mod henholdsvis Fremad Amager og SønderjyskE. Og med mål fra Laurs Skjellerup, Don Deedson Louicius og Victor Bak blev sejren cementeret og Hobro IK kunne tage alle tre point.

Det var et Vejle-mandskabet, der startede kampen med at være mest på bolden. Det var dog ikke uden tilløb til chancer for Hobro IK i de første 15 minutter. Den hidtil største chance i kampen tilfaldt dog gæsterne fra Vejle efter et flot gennemspillet angreb, hvor Richard Sukuta-Pasu var tæt på at glide bolden i mål, men Adrian Kappenberger kom flot ud og reddede afslutningen.

Få minutter senere var der ny dramatik i kampen. Frederik Dietz sendte en flot bold i dybden til Laurs Skjellerup, der sprintede fra alt og alle, til sidst prikker han bolden forbi Vejle-målmanden, der i stedet for at tackle bolden nedlægger Laurs Skjellerup. Det resulterede i rødt kort til Vejles målmand, Nathan Trott. Det gav samtidig et frispark på kanten af feltet som Muamer Brajanac tog sig af, men desværre lige over mål.

Det gav blod på tanden for Hobro IK, der herefter lagde et godt pres på udeholdet, hvilket resulterede i en god skudmulighed til Muamer Brajanac, men Vejle-forsvaret fik til sidst afværget.

Føringsmålet for Hobro IK skulle komme efter 26 minutters spil, da Emil Søgaard smider et perfekt indlæg ind i panden af Laurs Skjellerup, der ikke svigtede i situationen og headede bolden sikkert i nettet.

Det var herefter Hobro, der var det boldbesiddende hold og med flere gode perioder af godt spil. Og med god tålmodighed i spillet kombinerede hjemmeholdet sig frem til flere gode chancer. Efter godt 35 minutters spil resulterede dette i en stor chance til Laurs Skjellerup, der med et saksespark var tæt på at udbygge føringen. Desværre over mål.

Pause.

Hobro IK kom godt ud efter pausen og kom til flere gode chancer. Første store chance var til Mads Freundlich, der på en omstilling, hvor Muamer Brajanac, satte fart, til sidst blev spillet fri til afslutning. Denne afslutning gik dog snært forbi tætteste opstander.

Vi skulle herefter helt hen til det 75. minut før der for alvor skete noget i kampen igen. Don Deedson Louicius opsnapper en bold, han afleverer til Muamer Brajanc, der kan stikke alene afsted mod Vejles mål. Don Deedson Louicius, der netop er skiftet ind, sprinter med for at hjælpe sin angrebsmakker. Til sidst spiller Muamer Brajanac bolden til en helt fri Don Deedson, der sikkert sparker bolden det sidste stykke over stregen.

Herefter var Don Deedson Louicius igen på spil. Han finter to Vejle-spillere på højrekanten og aflevere til sidst til Victor Bak, der på forrygende vis sparker bolden i kassen, med en flot førstegangsafslutning.

Dette resultat kom Vejle B aldrig tilbage fra og Hobro IK sikrede sig dermed sejren

Kampfakta:
Hobro IK 3 – 0 Vejle B (1-0)

Mål:

1 – 0  Laurs Skjellerup, Hobro IK (26. min.)

2 – 0  Don Deedson Louicius, Hobro IK (75. Min.)

3 – 0  Victor Bak, Hobro IK (80. Min.)

 

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Jesper Bøge – Simon Jakobsen – Frederik Dietz
Emil Søgaard – Abdoul Yoda – Frederik Mortensen – Mads Freundlich – Victor Bak

Laurs Skjellerup – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Mads Freundlich – Ind: Danny Amankwaa (60. min.)

Ud: Jesper Bøge – Ind: Oliver Overgaard (60. min.)

Ud: Frederik Mortensen – Ind: Mathias Nygaard (70. min.)

Ud: Laurs Skjellerup – Ind: Don Deedson Louicius (70. min.)

Ud: Victor Bak – Ind: Frederik Elkær (84. min.)

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fischer, Daniel Jakobsen, Villads Rasmussen, Jacob Tjørnelund.

Udvisning:

Nathan Trott, Vejle B (18. Min.)

Advarsel:

Mads Freundlich, Hobro IK (39. Min.)

Abnor Mucolli, Vejle B (45+1. min.)

Tilskuere:

902

Dommer:

Jesper NIelsen

Tilbage til kampoversigt