NordicBet Liga Foreningen

Nykøbing FC – Hobro IK – 19 May 2023

Nykøbing FC – Hobro IK – 19 May 2023

Hobro IK

Hobro IK havde taget den lange tur til Falster for at spille udekamp mod Nykøbing FC, hvor der var vigtige point på spil.

Allerede efter to minutter var Hobro IK rigtig tæt på at score. Et fint cutback af Emil Søgaard, der i dagens opgør spillede wingback, fandt til sidst Mads Freundlich, der fra straffesparkspletten kunne afslutte. Desværre lige over mål.

Kort efter var Hobro IK så tæt på igen og igen efter et indlæg fra en fremstormende Emil Søgaard. Muamer Brajanac inde i feltet nåede dog akkurat ikke frem til indlæg og bolden susede i stedet for hele vejen gennem målfeltet.

Godt 20 minutter inde i kampen og Hobro IK pressede fortsat på. Denne gang efter godt opspil mellem Muamer Brajanac og Emil Søgaard. Efter nogle tacklinger i feltet ender bolden for fødderne af Frederik Mortensen, der sender en god afslutning afsted, men heroisk kaster en Nykøbing-spiller sig ned og blokerer bolden.

Det forløsende mål kom til Hobro IK efter godt 33 minutters spil. Et fremragende opspil, som Emil Søgaard til sidst sender i kassen. Frederik Mortensen vender spillet flot til Frederik Elkær, der driver bolden frem, tager Mads Freundlich med, der sender bolden ind foran mål, hvor Emil Søgaard efter først at have afsluttet på overliggeren til sidst kan heade bolden i nettet.

Kort før pausen var Nykøbing FC tæt på at spille sig frem til en god mulighed efter et godt opspil, men indlægget blev ikke ramt af en Nykøbing-spiller og chancen blev derfor ikke til noget.

Pause.

Umiddelbart efter pausen bragte Nykøbing FC balance i regnskabet, da Emilio Simonsen opsnappede en bold inde i feltet og tørt sparkede den i mål.

Lykken var dog kort for hjemmeholdet, da Frederik Elkær halvandet minut senere sparkede bolden i kassen. Et mål, der endte med at blive sejrsmålet. Denne chance opstod efter en god mulighed til Frederik Mortensen, der dog bliver reddet. Frederik Dietz samler op, finder Mads Freundlich, der smart spiller Frederik Elkær i himlen inde i feltet. Wingbacken vender rundt og sparker flot bolden i nettet.

Minutter senere var Nykøbing FC igen farlige. Dette efter et flot skud af Luca Kjerrumgaard, men Adrian Kappenberger hev en fremragende redning frem og holdt dermed bolden ude af nettet.

Efter disse hektiske minutter havde Hobro IK mere eller mindre styr på kampen i resten af 2. halvleg, der blev afviklet uden de helt store chancer til nogen af holdene.

Kampfakta:
Nykøbing FC 1 – 2 Hobro IK (0-1)

Mål:

Nykøbing FC 0 – 1 Hobro IK, Emil Søgaard (33. min.)

Nykøbing FC 1 – 1 Hobro IK, Emilio Simonsen (47. min.)

Nykøbing FC 1 – 2 Hobro IK, Frederik Elkær (49. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Jesper Bøge – Simon Jakobsen – Frederik Dietz

Emil Søgaard – Abdoul Yoda – Frederik Mortensen – Mads Freundlich – Frederik Elkær

Don Deedson Louicius – Muamer BrajanacUdskiftninger:

Ud: Muamer Brajanac – Ind: Laurs Skjellerup (67. min.)

Ud: Jesper Bøge – Ind: Oliver Overgaard (73. min.)

Ud: Mads Freundlich – Ind: Villads Rasmussen (90+3. min.)

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fischer, Danny Amankwaa, Laurits Nørby, Jacob Tjørnelund, Mads Frandsen

Advarsel:

Jesper Bøge, Hobro IK (39. min.)

Frederik Mortensen, Hobro IK (50. min.)

Jacob Blach, Nykøbing FC (70. min.)

Laurs Skjellerup, Hobro IK (90+1. Min.)

Thor Høholt, Nykøbing FC (90+5. min.) 

Dommer:

Jonas Bøgelund

Tilbage til kampoversigt
Nykøbing FC – Hobro IK – 19 May 2023
Nykøbing FC – Hobro IK – 19 May 2023