NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – HB Køge – 26 May 2023

Hobro IK – HB Køge – 26 May 2023

Hobro IK

Hobro IK reddede sig i midtugen en sæson mere i NordicBet-ligaen. Dette skulle fejres på dagen før klubbens 110-års fødselsdag i sæsonens sidste hjemmekamp på DS Arena.

Efter få minutter af kampen var udeholdet tæt på, da de efter et cutback kom frem til en god afslutningsmulighed. Denne blev dog sendt et godt stykke forbi mål.

Godt 10 minutter senere var det så Hobro IKs tur til at få en stor chance. Efter flot opspil ender bolden hold Frederik Elkær, der havde sneget sig med i feltet fra sin wingbackposition, men venstrefoden svigtede i denne situation, der ellers var en god mulighed fra kanten af feltet.

Hobro IK pressede på og ved flere lejligheder tvang de gulblusede angribere modstanderholdets målmand ud i nogle gode redninger.

Selv det var hjemmeholdet, der pressede på, var det udeholdet der bragte sig foran. Efter en opspilsfejl med på banen, kunne HB Køge erobre og sætte afsted mod mål. Tre mod én var det en let sag for HB Køges angreb at få bolden i nettet.

Umiddelbart efter var HB Køge på spil igen. Denne gang var Jonathan Fischer på plads i målet, hvor NordicBet-Liga debutanten flot reddede en friløber fra modstanderholdet.

Kort efter fik HB Køge så tildelt et straffespark efter en angriber blev revet ned i feltet. En situation, der var svær at se fra tilskuerpladserne, men som blev dømt. Straffesparket blev sikkert eksekveret og HB Køge udbyggede føringen.

Pause.

Hobro IK skulle jagte først et reducerende mål og derefter det udlignende. Det reducerende var tæt på at komme efter godt fem minutter af 2. halvleg, men det flotte forsøg fra Jacob Tjørnelund røg i sidenettet.

Hjemmeholdet pressede på og det var tæt på at lykkes efter 60 minutter, da Don Deedson Louicius bliver sendt afsted. Han forsøger at finde Muamer Brajanac og Laurs Skjellerup foran mål, men en HB Køge-spiller får til sidst afværget.

Minuttet efter blev Laurs Skjellerup så sendt afsted i en friløber. Den lange angriber forsøger at loppe bolden over keeperen, hvilket lykkes, men bolden går desværre også tæt forbi mål.

Minutter senere og igen Hobro IK. Denne gang efter et hjørnespark, hvor Laurs Skjellerup må se sin afslutning reddet på stregen.

Indskiftede Ronnie Schwartz var næste mand til at få en stor chance. En bold bliver forlænget af Laurs Skjellerup, der giver Ronnie Schwartz en stor chance, men angriberen svigter i afslutningsøjeblikket.

Debutanten Mikkel Boye var tæt på at score umiddelbart efter sin indskiftning, da han var tæt på at opsnappe en løs bold inde i feltet, men angriberen mistimede og fik ikke træf i denne omgang.

Kampfakta:
Hobro IK 0 – 2 HB Køge (0-2)

Mål:

Hobro IK 0 – 1 HB Køge, Yousef Salech (34. min.)

Hobro IK 0 – 2 HB Køge, Yousef Salech (43. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Emil Søgaard – Simon Jakobsen – Frederik Dietz
Frederik Elkær – Abdoul Yoda – Frederik Mortensen – Mads Freundlich – Jacob Tjørnelund

Don Deedson Louicius – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Abdoul Yoda – Ind: Villads Rasmussen (58. min.)

Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Laurs Skjellerup (58. min.)

Ud: Muamer Brajanac – Ind: Ronnie Schwartz (71. min.)

Ud: Mads Freundlich – Ind: Oliver Overgaard (90+1. min.)

Ud: Don Deedson Louicius – Ind: Mikkel Boye (90+1. min.)

Ubenyttede spillere:

Adrian Kappenberger, Mads Frandsen, Jens Justesen, Danny Amankwaa.

Advarsel:

Casper Jørgensen, HB Køge (29. min.)

Frederik Elkær, Hobro IK (65. min.)

Emil Antonsen, Hobro IK (75. min.) Ikke på banen.

Frederik Mortensen, Hobro IK (84. min.)

Don Deedson Louicius, Hobro IK (88. Min.)

Tilskuere:

Dommer:

Sebastian Friis Aagerup

Tilbage til kampoversigt
Hobro IK – HB Køge – 26 May 2023
Hobro IK – HB Køge – 26 May 2023