NordicBet Liga Foreningen

Hillerød Fodbold – Hobro IK – 02 Jun 2023

Hillerød Fodbold – Hobro IK – 02 Jun 2023

Hobro IK

Sæsonens sidste kamp blev fredag aften spillet på en flot sommeraften i Hillerød. Begge hold var sikret en sæson mere i NordicBet-Ligaen, men Hobro IK kunne stadig overhale hjemmeholdet i tabellen. Samtidig var det vigtigt at slutte sæsonen ordentligt af.

Hjemmeholdet startede kampen med at være mest på bolden, men uden at blive farlige. Hobro iK stod lidt mere afventende i den indledende fase, men kom stadig afsted i nogle gode omstillinger.

Vi skulle hen midtvejs i 1. halvleg før den første store chance kom og denne kom til Hobro IK. Et angreb, der er godt sat op, med Mads Freundlich som spilfordeler gør at Frederik Elkær til sidst kan sende et godt indlæg foran mål. Her kommer Villads Rasmussen stormende, men mangler en tåspids for at prikke bolden i nettet.

Efter denne chance stod der Hobro IK på det meste og minuttet senere var udeholdet tæt på at kunne bringe sig foran, da Muamer Brajanac flot driver bolden frem og sender sin angrebsmakker afsted i dybden. Med et chip forsøger Laurs Skjellerup at sende bolden i nettet, men går desværre forbi både målmand og mål.

I slutningen af 1. halvleg fik Hillerød en bedre periode, hvor de var tæt på i et par omgange, men Adrian Kappenberger var på plads.

Pause.

2.halvleg var langt hen ad vejen uden de helt store chancer. Denne skulle dog komme til Hobro IKs Oliver Overgaard efter godt 70 minutters spil. Mads Freundlich erobrer flot og sender Oliver Overgaard i dybden med en flot aflevering. Oliver Overgaard tager et godt træk forbi sin modstander og afslutter flot mod fjerneste hjørne, og kun en fremragende redning fra Jonas Dakir i Hillerød-målet, sørger for at stillingen stadig er 0-0.

Hobro IK foretog herefter en indskiftning, hvor Jens Justesen kom på banen til sin debut. Jens Justesen gør sig normalvis på U19-holdet.

Herefter var det småt med chancer til begge hold og det endte derfor med et cleansheet og et uafgjort resultat i sæsonens sidste kamp.

Kampfakta:
Hillerød 0 – 0 Hobro IK (0-0)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Jesper Bøge – Simon Jakobsen – Frederik Dietz

Emil Søgaard – Abdoul Yoda – Villads Rasmussen– Mads Freundlich – Frederik Elkær

Laurs Skjellerup – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Laurs Skjellerup – Ind: Ronnie Schwawrtz (46. min.)

Ud: Villads Rasmussen – Ind: Oliver Overgaard (46. min.)

Ud: Jesper Bøge – Ind: Jens Justesen (73. min.) (Debut)

Ud: Mads Freundlich – Ind: Mikkel Boye (86. min.)

Ud: Frederik Elkær – Ind: Jacob Tjørnelund (86. min.)

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fischer, Lukas Sneftrup, Mads Frandsen, Rasmus Johansen.

Advarsel:

Frederik Dietz, Hobro IK (39. min.)

Berzan Kucukylidiz, Hillerød (63. min.)

Oliver Overgaard, Hobro IK (68. min.)

Dommer:

Sebastian Tornhøj NIelsen

Tilbage til kampoversigt
Hillerød Fodbold – Hobro IK – 02 Jun 2023
Hillerød Fodbold – Hobro IK – 02 Jun 2023