NordicBet Liga Foreningen

Næstved – Hobro IK – 07 Aug 2022

Næstved – Hobro IK – 07 Aug 2022

Hobro IK

Hobro IK skulle søndag middag spille første kamp efter salget af anfører Mikkel M.P. Det skulle holdet på udebane mod Næstved BK. Den solide forsvarsspiller Simon Jakobsen er nyudnævnt anfører for Hobro IK.

Det var to mandskaber, der gik på banen, efter at have tilkæmpet sig fire point i de to første kampe af sæsonen. Kampen begyndte også meget, med en masse spil på midten af banen. Som minutter gik arbejde Hobro IK sig dog mere ind i kampen og sad på størstedelen af boldbesiddelsen.

På trods af dette var det hjemmeholdet, der kom frem til kampens største chance. Der skulle dog gå 17 minutter før denne kom. Et godt indlæg fra siden ender i panden af Mileta Rajovic, men angriberen, headede den ellers store mulighed lang over mål. Hobro IK havde stadig til gode at tilspille sig en helt stor chance i kampen.

Denne chance skulle dog komme blot et par minutter senere, da Don Deedson stjal bolden og stak afsted. Som så mange gange før, løb den hurtige angriber fra alt og alle og forsøgte til sidst at spille på tværs til sin angrebskollega Muamer Brajanac, men angriberen kunne ikke nå frem til bolden, før en Næstved-forsvarer fik clearet den væk.

I stedet var det så hjemmeholdet, der efter 21 minutters spil kunne bringe sig foran. Et indlæg bliver sendt ind fra siden, som Simon Jakobsen kommer først på. Desværre får han ikke prikket den hele vejen til hjørnespark og i stedet kunne Mileta Rajovic sende bolden ind over målstregen bag en chanceløs Adrian Kappenberger.

Hjemmeholdet udbyggede deres føring efter godt 30 minutters spil. Flotte kombinationer gav til sidst muligheden til Abdoulie Njai, der sagesløst sparkede bolden i nettet.

Efter 35 minutters spil var Hobro IK tæt på at bringe sig tilbage i kampen, da Mathias Nygaard steg op og headede til bolden efter et hjørnespark, men i sidste øjeblik får Næstved-målmanden hånden på og pareret bolden.

Lige før pausefløjtet begik Oliver Overgaard straffespark. Det skulle Mileta Rajovic tage sig af, men Adrian Kappenberger var klar i målet og reddede straffesparket.

I pausen skiftede cheftræner Martin Thomsen to mand i forsøget på at komme tilbage i kampen.

I de første tyve minutter af 2. halvleg kom ingen af holden rigtig frem til nogle chancer og derfor valgte Martin Thomsen at skifte offensivt ind idet at Villads Rasmussen og Laurs Skjellerup kom på banen i stedet for Adoul Yoda og Frederik Dietz. Herefter fik Hobro IK lagt et tungt pres på hjemmeholdet.

Indskiftede Villads Rasmussen, der i Pokalen gjorde comeback efter sin knæskade, så livlig ud og forsøgte flere gange at udfordre Næstved-forsvaret. Sigtekornet var dog ikke helt indstillet endnu.

På trods af det tunge pres fra Hobro IK, lykkedes det ikke at kreere de helt store chancer, mod et velspillede Næstved-mandskab og det endte dermed med et nederlag i dagens udekamp.

Kampfakta:
Næstved BK 2 – 0 Hobro IK (2-0)

Mål:

Næstved BK 1 – 0 Hobro IK, Mileta Rajovic (21. min.)

Næstved BK 2 – 0 Hobro IK, Abdoulie Njai (29. min.)

Hobro IK-opstilling 1. halvleg:
Adrian Kappenberger
Emil Søgaard – Simon Jakobsen (C) – Frederik Dietz
Oliver Overgaard – Abdoul Yoda – Mathias Nygaard – Frederik Mortensen – Jacob Tjørnelund

Don Deedson Louicius – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Frederik Elkær (46. min.)

Ud: Oliver Overgaard – Ind: Jesper Bøge (46. min.)

Ud: Frederik Dietz – Ind: Villads Rasmussen (66. min.)

Ud: Abdoul Yoda – Ind: Laurs Skjellerup (66. min.)

Ud: Frederik Mortensen – Ind: Mads Freundlich (88. min.)

Advarsel:

Emil Søgaard, Hobro IK (44. min.)

Oliver Overgaard, Hobro IK (45. min.)

Frederik Mortensen, Hobro IK (79. min.)

Louicius Don Deedson, Hobro IK (82. Min.)

Dommer:

Benjamin Helm Svedborg

Tilbage til kampoversigt