NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – Fremad Amager – 11 May 2023

Hobro IK

Hovedpartner Sparekassen Danmark havde købt kampen fri, så der var fri entré. Dermed var der de perfekte rammer og opbakning til de gulklædte i dagens opgør mod Fremad Amager. Desværre var det ikke nok, da Fremad Amager, dybt i overtiden, sikrede sig sejren på DS Arena.

En intens start på kampens første store chance kom til Hobro IK, da Frederik Dietz var gået med frem for at deltage i det opbyggende spil. Dietz spillede smart 1-2 med Frederik Elkær og til sidst bliver Frederik Mortensen chippet i dybden. Midtbanespilleren spiller en klog cutback-aflevering til brandvarme Don Deedson Louicius, men desværre får angriberen afsluttet lige på Fremad Amager-keeperen, der ved rent og skært tilfælde bliver ramt på benet og redder bolden.

Ud af ingenting scorede Fremad Amager pludseligt, da en bold blev sendt bag Hobro-kæden. Denne chance udnyttede Lukas Haren sikkert og bragte udeholdet foran.

Kort efter var det så Hobro IKs tur til at blive farlige igen. Frederik Elkær blev sendt afsted i en omstilling, smider et indlæg ind foran mål, hvor Don Deedson Louicius var tæt på at kunne prikke bolden i mål, men med det yderste af tåspidsen reddede Fremad Amager-målmanden.

Tredje kæmpe chance til Hobro IK kom efter godt 35 minutters spil, da Don Deedson serverer bolden på et sølvfad for Muamer Brajanac, men desværre header angriberen tæt forbi.

Pause.

Hobro IK pressede på fra 2. halvlegs start og forløsningen kom godt et kvarter efter pausen. Frederik Elkær finder Mads Freundlich, der leverer tilbage til Frederik Elkær, der kom i et vanvittigt overlap. Wingbacken smider herefter bolden lige ind i panden af Laurs Skjellerup, der sikkert header bolden i nettet.

Godt et kvarter senere var Hobro IK på spil igen, denne gang ved Don Deedson Louicius. Han får bolden på kanten af feltet tager et træk ind og afslutter mod det lange hjørne, men målmanden får hånden på og redder flot.

Til sidst i kampen satsede Fremad Amager alt og det gav pote dybt inde i overtiden, da et frispark bliver clearet ud foran feltet og ned for fødderne af Marcus Bay, der sender bolden mellem venner og fjender og til sidst i nettet.