NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – Fremad Amager – 07 May 2022

Hobro IK

På en flot solskinsdag i maj tog Hobro IK i mod Fremad Amager, i den tiende finale i Det Afgørende Forår. Hobro IK var forud for kampen ubesejret i ni kampe og skulle til dagens kamp forsøge at udbygge denne stime.

Det var et Hobro-mandskab med masser af selvtillid, der kom ud til kampen og inden for de første 15 minutter havde hjemmeholdet haft tre farlige forsøg. Først havde Frederik Elkær en god mulighed, dernæst Don Deedson Louicius og til sidst Oliver Klitten, men i denne omgang ville bolden ikke i mål.

Midtvejs i 1. halvleg kom kampens hidtil største chance, da Don Deedson blev sendt i dybden. Han løb fra hele Fremad Amager-forsvaret og lagde bolden på tværs til en fremstormende Muamer Brajanac. Desværre kunne den stærke angriber ikke nå frem til bolden.

Hobro IK havde siddet på alt spillet indtil nu og fortsatte det gode pres på udeholdet. Igen med aflevering fra Don Deedson mod Muamer Brajanac, men desværre heller ikke ordentligt træf på bolden i denne omgang.

Muamer Brajanac skulle få et forsøg mere, dette blot minuttet efter. En god skudmulighed fra kanten af feltet, hvor angriberen denne gang fik et rigtig godt træf på bolden. Målmanden i Fremad Amagers mål kunne også kun kigge efter afslutningen, men desværre kunne han se bolden gå akkurat forbi målet.

Hjemmeholdet fik ikke noget ud af anstrengelserne, men det fik Fremad Amager derimod, da de første gang, var på besøg i Hobro IKs felt og bragte sig foran. Stik imod spil og chancer. Michael Lumb løber til baglinjen og sender bolden ind foran mål. I første omgang får Adrian Kappenberger reddet, men returen falder ned til Gustav Marcussen, der nemt kunne sparke bolden i mål.

Pause.

Hobro IK skulle derfor ud at kæmpe for et resultat i 2. halvleg. Første store chance efter pausen kom til anfører Mikkel M.P på direkte frispark. Frisparket gik dog direkte i muren, men bolden faldt ned til Don Deedson, der fik sendt en afslutning afsted. Denne blev dog blokeret og målmanden kunne redde bolden.

Efter en times spil var Deedson igen på spil. Han erobrer flot ved sidelinjen og dribler ind mod målet. Her sætter han en mand og sender et indlæg ind mod Muamer Brajanac, der kun manglede en ekstra tåspids for at nå frem til bolden.

Hobro IK kæmpede ufortrødent videre og tilspillede sig endnu en stor chance med godt 20 minutter igen. Chancen kom efter Mads Hvilsom vendte flot på kanten og sendte bolden ind i feltet. Her kom Mikkel M.P. flyvende, men hovedstødsafslutningen gik tæt forbi mål.

Det var spil til et mål og det udlignende mål skulle komme efter 77 minutters spil. Udeholdet kunne ikke klare det tunge pres mod deres mål og til sidst blev et indlæg farligt, da målmanden går fejl af bolden. Derfor falder den ned til Mads Eriksen, der flot sparker bolden i kassen.

Kort før slutfløjt fik M.P. en stor chance på kanten af feltet efter en flot bold af Muamer Brajanac, men Fremad Amager-målmanden hiver en flot redning frem.

Fremad Amager bed også fra sig kort før lukketid, da der blev sendt en afslutning afsted fra 40 meter, men Adrian Kappenberger var en sikker sidste skanse og reddede på fortrinligvis bolden.

Dermed endte kampen 1-1 og Hobro IK fortsatte den ubesejrede stime. Samtidig betyder resultat at der nu er ni point ned til nedrykningsstregen.