NordicBet Liga Foreningen

Jammerbugt FC – Hobro IK – 14 May 2022

Jammerbugt FC – Hobro IK – 14 May 2022

Hobro IK

Der var lagt op til en kæmpe fight i dagens opgør mod Jammerbugt FC, hvor vindforholdende gjorde det svært for begge mandskaber. Det var dog en kamp, hvor Hobro IK skulle forsøge at fortsætte den ubesejrede stime og dermed sikre sig et godt udgangspunkt forud for de resterende kampe i NordicBet Ligaen.

Det var også et Hobro-mandskab, der fra start satte sig på kampen. I de første 10 minutter var der optræk til chancer, men den første rigtige chance kom efter ca. 11 minutter. Her ligger Oliver Klitten en flot bold ind i feltet, som M.P. i første omgang får afsluttet på. I første omgang redder målmanden, men riposten falder ud til Muamer Brajanac, der sikkert sparker bolden i nettet.

Lykken var dog kort, da Jammerbugt FC kort efter udlignede. En lang bold i dybden, der bliver taget af vinden og dermed ændrer fuldstændig retning, falder til sidst ned for foden af en Jammerbugt-spiller, der akrobatisk sparker bolden i nettet.

Målet kom helt ud af ingenting og Hobro IK pressede derfor ufortrødent videre. Godt midtvejs i 1. halvleg stak Deedson af fra hele Jammerbugt-forsvaret og kom til en god afslutning, men målmanden reddede. Riposten endte hos Mikkel M.P., der desværre sparkede højt over.

I modsætning til Hobro IK var Jammerbugt uhyre effektive og anden gang de var på spil i Hobros felt, scorede de til 2-1. Igen en lang bold, der bliver taget af vinden, ender ved en Jammerbugt-spiller på kanten af feltet, der resolut sparker bolden i nettet.

Kort før pausen var Jammerbugt FC tæt på igen. En bold i dybden bliver tæt foran målet snittet med hælen af en angribende spiller. Adrian Kappenberger i målet hiver en god refleksredning frem og sender bolden på stolpen, hvorefter han kan samlet den op.

Hobro IK skulle ud at jagte i 2. halvleg og der blev også lagt et tungt pres på hjemmeholdet. Efter fem minutter af 2. halvleg var det tunge pres tæt på at give pote, da Deedson blev nedlagt i feltet, men dommeren valgte ikke at dømme straffespark i denne situation.

Kort efter kom udligningen så, da Frederik Elkær tager sig af et langt indkast. Det bliver forlænget af Mathias Nygaard og bolden ender til sidst hos Muamer Brajanac, der brager bolden i kassen.

Hobro IK jagtede stadig på for de tre point og fem minutter senere blev Frederik Elkær sendt i dybden. Alene med målmanden får han sendt en afslutning afsted, men den netop indskiftede målmand redder på flotteste vis.

Føringsmålet kom med ca. 15 minutter igen, da Muamer Brajanac på flotteste vis spillede Deedson i dybden. Her svigtede Deedson ikke og sparkede sikkert bolden i nettet.

Kort efter var Deedson på spil igen, og igen efter at blive sendt i dybden. Alene med fire mand løber han nærmeste bare forbi dem og sparker på bolden, men i sidste øjeblik bliver bolden reddet til hjørnespark. Et hjørnespark, der ikke blev farligt.

Hobro IK havde godt styr på resten af kampen og Adrian Kappenberger var en sikker sidste skanse på det ene forsøg som Jammerbugt fik sendt afsted. Dermed fik Hobro IK kæmpet sig til tre vigtige point og det ser nu rigtig godt ud i forhold til at sikre overlevelse i NordicBet Ligaen.

 

Kampfakta:
Jammerbugt FC 2 – 3 Hobro IK (2-1)

Mål:

Jammerbugt FC 0 – 1 Hobro IK, Muamer Brajanac (11. min.)

Jammerbugt FC 1 – 1 Hobro IK, Ahmed Abdullahi Gero (14. min.)

Jammerbugt FC 2 – 1 Hobro IK, Sekoua Tidiany Bangoura (28. min.)

Jammerbugt FC 2 – 2 Hobro IK, Muamer Brajanac (54. min.)

Jammerbugt FC 2 – 3 Hobro IK, Don Deedson Louicius (74. Min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Mads Eriksen – Simon Jakobsen – Emil Søgaard
Oliver Klitten – Abdoul Yoda – Mathias Nygaard – Mikkel M.P. (C) – Frederik Elkær

Don Deedson Louicius – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Mathias Nygaard – Ind: Danny Amankwaa (75. min.)

Ud: Frederik Elkær – Ind: Jacob Tjørnelund (75. min.)

Ud: Don Deedson – Ind: Mads Hvilsom (82. min.)

Ud: Muamer Brajanac – Ind: Justin Shaibu (90. min.)

Ud: Oliver Klitten – Ind: Frederik Dietz (90. min.)

Ubenyttede spillere: Jacob Samnik, Sebastian Avanzini

Advarsel:

Diogo Balau , Jammerbugt FC (89. min.)

Justin Shaibu, Hobro IK (90+4. min.)

Leonel Gomes, Jammerbugt FC (90+9. min.)

Dommer: Chris Johansen

Tilbage til kampoversigt
Jammerbugt FC – Hobro IK – 14 May 2022
Jammerbugt FC – Hobro IK – 14 May 2022