Hobro IK – Fremad Amager – 01 Oct 2021

Hobro IK – Fremad Amager

Af Oliver Bach Kristensen

Hobro IK tog Fredag aften imod Fremad Amager i et meget vigtigt opgør i NordicBet ligaen. Hobro IK havde i samarbejde med DS Gruppen og Jutlander Bank inviteret alle til gratis entré på DS Arena.

Hobro IK viste gode tendenser fra kampens begyndelse, hvor både Deedson var meget tæt på at kæmpe sig frem til en god mulighed og et indlæg som Kasper Høgh headede snært forbi målet. Efter 6 minutter spillet, tog Tjørnelund et fremragende løb frem i banen og fik afsluttet med sit venstre lige ude for kanten af feltet. Afslutningen blev dog reddet af keeperen ud til hjørnespark.

Hjemmeholdet fik endnu engang en drømmestart på deres kamp. Efter hjørnesparket for bolden lov til at hoppe inde i feltet og  efter lidt klumpspil er det Oliver Klitten som reagerer hurtigst og sparker den op i nettet til 1-0.

Hjemmeholdet var utrolig farlige fra kampens start. Efter godt et kvarter inde, modtager Deedson bolden på kanten af feltet hvor han snyder sin direkte mand og får afsluttet et utroligt farligt forsøg afsted. Afslutningen gik dog kun lige forbi den fjerneste stolpe.

Deedson var her, der og alle vegne i starten af første halvleg. 19 minutter inde kunne han efter samme opskrift som den tidligere aktion, køre hans modstander godt rundtosset, men igen gik afslutningen snært forbi stolpen.

Efter 25. minutter kom Oliver Klitten igen på måltavlen. Denne gang stod Klitten helt fri ude fra feltet og med en følt inderside, kunne han sparke bolden over Fremad Amager keeperen og ind i det lange hjørne.

Det var ren legestue for Hobro IK i første halvleg. Efter en lækker detalje af Mikkel M.P med hælen og fremragende opspil, kunne Oliver klitten lægge et fladt indlæg ind i feltet som en Fremad Amager spiller selv sparker i ejet net til 3-0.

Efter 35 minutter havde Fremad Amager deres første farlige afslutning mod mål. Der stod dog Hobro IK på det hele og kunne på kontraen spille Oliver Klitten helt frit mod målmanden i den anden ende, men målmanden fik afværget situationen.

Kort før pausen fik gæsterne deres største mulighed i kampen efter et hjørnespark. En Fremad Amager spiller stiger højest til vejrs i feltet og rammer overliggeren på hovedstødet. Retur bolden får han også igen men denne gang lige i handskerne på Adrian Kappenberger.

Efter en dominerende første halvleg af hjemmeholdet stod det 3-0 ved pausen.

Deedson fortsat fra hvor han slap i første halvleg. Klitten spiller højre backen Søgaard fri ude på højre side som finder Deedson inde i feltet der sparker den ind uden problemer til 4-0. Jesper Bøge hev også sine finter frem til kampen, da han runder to mand og sender Deedson i dybden som sparker bolden på kassen, men Pryts i gæsternes mål parerer ud til hjørne.

Efter den første time spillet, var status at hjemmeholdet havde leveret en pragtkamp både offensivt og defensivt. Men efter en periode uden de store chancer i nogen ender, fik fremad Amager sendt en afslutning afsted mod mål som rammer træværket.

Vi skal hen i det 82. minut hvor Danny Amankwaa stjæler bolden midt på banen og løber helt frit mod mål. Inde i feltet vælger han dog klogt at spille chancen større og aflevere bolden på tværs til Oliver Thychosen som scorer på frit mål.

Efter en flot og kontrolleret anden halvleg af Hobro IK, kunne de på dominerende vis vinde kampen med hele 5-0. Hobro IK fik dermed deres første tre point i sæsonen og har nu otte point i alt.