NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK – Fremad Amager – 29 Sep 2022

Hobro IK – Fremad Amager – 29 Sep 2022

Hobro IK

Torsdag aften var der livsvigtige point på spil, da Hobro IK tog i mod Fremad Amager på DS Arena. Muamer Brajanac blev matchvinder for Hobro IK i denne kamp.

Hobro IK kom ud som lyn og torden og fik første hjørnespark i kampen efter 15 sekunder. Herefter lagde de gulblusede et godt tryk, hvor blandt andre Frederik Dietz sendte en kvalificeret afslutning afsted. Umiddelbart efter var Muamer Brajanac tæt på at presse bolden i mål, da han tvang målmanden ud i en clearing, han var tæt på at tackle i nettet.

Minuttet senere var Hobro IK tæt på igen. Victor Bak erobrer og sætter tre mand, spiller til sidst Oliver Overgaard fri på kanten, der første gang kan sende et godt indlæg ind mod Muamer Brajanac. Angriberen strækker sig for at nå bolden og får også træf på, men desværre ikke et godt nok træf til at snyde Amager-målmanden.

Det forløsende føringsmål kom til Hobro IK efter godt 20 minutters spil. Frederik Dietz tager flot bolden ned sætter en mand og spiller en verdensklasse aflevering til Muamer Brajanac, der hamrer bolden i kassen.

Resten af halvlegen var der ikke de helt store chancer, men det var med Hobro IK som det boldstyrende hold.

Efter pausen satte udeholdet sig mere på spillet og Hobro IK var mere afventende. Det blev dog kun til en enkelt langskudsafslutning fra Fremad Amager, som Adrian Kappenberger reddede flot.

Umiddelbart efter var Hobro IK så tæt på efter godt opspil mellem Muamer Brajanac og Mads Freundlich. Til sidst sender Freundlich bolden på tværs til Oliver Overgaard, der header videre til Laurs Skjellerup, der med en fiks hælafslutning udfordrer keeperen, der hiver en god redning frem.

Godt midtvejs i 2. halvleg fik Fremad Amager et frispark på kanten af feltet. Det blev først sparke på stolpen og riposten var der også en Fremad Amager spiller på. Han kunne sparke bolden i et frit mål, men med en sindssyg fodrefleks, får Adrian Kappenberger tåen på og redder bolden.

Kort tid efter var Kappenberger igen på plads med en vild redning og holdt Hobro IK inde i kampen.

Til sidst i kampen var det så Muamer Brajanac tur til at forsøge sig på et frispark, det var fra godt 35 meter. Angriberen fik et rigtig godt træf på bolden og den havde vej mod målhjørnet, men keeperen i målet hev en vild redning frem og reddede til hjørnespark.

Dette blev den sidste rigtig store chance i kampen og Hobro IK hev dermed sejren hjem.

Kampfakta:
Hobro IK 1 – 0 Fremad Amager (1-0)

Mål:

1-0 Muamer Brajanac, Hobro IK (20. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Emil Søgaard – Jesper Bøge – Frederik Dietz
Oliver Overgaard – Abdoul Yoda – Frederik Mortensen – Mads Freundlich – Victor Bak

Laurs Skjellerup – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Mads Freundlich – Ind: Mathias Nygaard (63. min.)

Ud: Laurs Skjellerup – Ind: Danny Amankwaa (82. min.)

Ud: Oliver Overgaard – Ind: Jacob Tjørnelund (87. min.)

Ubenyttede spillere:

Jonathan Fischer, Daniel Jakobsen, Villads Rasmussen, Don Deedson Louicius, Simon Jakobsen og Frederik Elkær.

Advarsel:

Jesper Bøge, Hobro IK (78. Min.)

Tilskuere:

808

Dommer:

Lasse Læbel Graagaard

Tilbage til kampoversigt
Hobro IK – Fremad Amager – 29 Sep 2022
Hobro IK – Fremad Amager – 29 Sep 2022