NordicBet Liga Foreningen

Fremad Amager – Hobro IK – 18 Mar 2022

Fremad Amager – Hobro IK – 18 Mar 2022

Hobro IK

Der var dømt bundgyser på Sundby Idrætspark denne fredag aften, hvor Hobro IK havde taget turen til Sjælland for at spille mod Fremad Amager. Det var samtidig sidste spillerunde i grundspillet, hvilket betyder at ligaen efter denne runde bliver delt i to.

Der var ikke meget at skrive om i de første 20 minutter af kampen, hvor det var småt med chancer. Til gengæld var der masser af intensitet og løse muligheder til begge mandskaber.

Derfor skulle der også gå 21 minutter før den første reelle chance i kampen kom og denne tilfaldt udeholdet. En god aflevering af anfører Mikkel M.P., gør at Don Deedson kan komme frem til en afslutning. Desværre er afslutningen lige på målmanden.

Minuttet senere gik det så galt i den anden ende. En lang bold giver problemer for Hobro-forsvaret og efter en heldig aflevering falder bolden til Lucas Haren, der nemt kan sparke bolden i mål.

Hobro IK skulle nu presse på for at få det udlignende mål og det var tæt på at komme, da M.P. sendte en flot afslutning afsted som målmanden ikke havde styr på. Bolden susede dog akkurat over tværstangen og ud til målspark.

Fremad Amager havde også deres chancer og i det 37. minut var de tæt på efter et gennembrud til baglinjen. Indlægget bliver lagt ind i feltet, men i sidste øjeblik kommer Abdoul Yoda i vejen og header bolden ud til hjørnespark. En situation, der ellers kunne have givet Fremad Amager en stor chance.

Kort efter var hjemmeholdet tæt på igen. Denne gang en friløber til Lucas Haren, men Adrian Kappenberger kommer flot ud af sit mål og redder chancen ud til indkast.

I pausen blev Oliver Klitten sat på banen i stedet for Jacob Tjørnelund.

Udeholdet kom godt ud efter pausen og lagde et fint tryk på Fremad Amager, men på trods af god tid på bolden, kom der ikke den helt store oplagte målchance. Hobro IK kæmpende gennem hele halvlegen og Fremad Amager var sjældne gæster på de gulblusedes banehalvdel.

Den helt store chance var tæt på at opstå efter 72 minutters spil, da Deedson sender en flot bold ind mod Muamer Brajanac. Desværre er den stærke målscorer en fodsål fra at kunne prikke bolden i et tomt mål.

I det 86. minut var Oliver Klitten tæt på at udligne, da han havde sneget sig med ind i feltet. En god bold bliver sendt i bagrummet til den snedige nordjyde, men desværre ryger hovedstødsafslutningen lige over mål.

Det udlignende mål kom kort efter, da Frederik Dietz kom højest på et indlæg og stangede bolden i nettet. Den målgivende aflevering, til Frederik Dietz’ første seniormål, kom fra Mathias Haarup, der i dag spillede sin sidste kamp for Hobro IK.

Dermed fik Hobro IK et vigtigt point med hjem i bussen til Hobro. Resultatet betyder at Hobro IK har hentet 10 point i de første fire kampe i det afgørende forår.

Kampfakta:
Fremad Amager 1 – 1 Hobro IK (1-0)

Mål:

Fremad Amager 1 – 0 Hobro IK, Lucas Haren (23. min.)

Fremad Amager 1 – 1 Hobro IK, Frederik Dietz (90. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Christoffer Østergaard – Simon Jakobsen – Emil Søgaard
Mathias Haarup – Abdoul Yoda – Frederik Mortensen – Mikkel M.P. (C) – Jacob Tjørnelund

Don Deedson Louicius – Muamer Brajanac

Udskiftninger:

Ud: Jacob Tjørnelund – Ind: Oliver Klitten (46. min.)

Ud: Abdoul Yoda – Ind: Danny Amankwaa (61. min.)

Ud: Christoffer Østergaard – Ind: Frederik Dietz (73. min)

Ud: Don Deedson Louicius – Ind: Sebastian Avanzini (82. Min.)

Ubenyttede spillere: Mathias Christensen, Frederik Elkær, Oliver Overgaard.

Advarsel:

Jacob Haahr, Fremad Amager (17. min.)

Abdoul Yoda, Hobro IK (26. min.)

Lucas Haren, Fremad Amager (48. min.)

Hans Christian Bonnesen, Fremad Amager (84. Min.) 

Dommer: Mostafa Seyfi

Tilbage til kampoversigt