NordicBet Liga Foreningen

Esbjerg fB – Hobro IK – 10 Sep 2021

Esbjerg fB – Hobro IK – 10 Sep 2021

Hobro IK

I første kamp efter landskampspausen skulle Hobro IK møde Esbjerg fB på udebane. Det var to hold, der endnu havde til gode at vinde en kamp i dette års NordicBet Liga, så der var selvsagt meget på spil.

Hobro IK kom ud fra kampens start som lyn og torden og allerede efter 30 sekunder havde gæsterne tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet, efter en god aktion af både Kasper Høgh og Oliver Klitten. Sidstnævnte fik frisparket tildelt. Dødboldsspecialisten i Hobro IK hedder i øjeblikket Mikkel M.P. og på dette frispark viste anføreren hvorfor. På et flot spark fra kanten af feltet, placerer han nemlig bolden flot i hjørnet, uden chance for målmanden i Esbjerg-målet.

Esbjerg fB kom omvendt ikke med meget og deres første chance var efter et hjørnespark. En bold bliver headed fra bagerste stolpe mod mål i en flot buer, der til sidst rammer overliggeren. Riposten falder ned til en Esbjerg-spiller, man han sparker direkte i sidenettet.

Der skete ikke meget efter disse to chancer og vi skulle over midtvejs i 1 halvleg før de næste chancer kom. Igen til Esbjerg fB efter hjørnespark. Bolden bliver slået ind i feltet og bliver clearet i første omgang, men nedfaldet faldt ned til en Esbjerg-spiler, der kunne afslutte, men Hobro-forsvaret holdt stand i denne omgang.

Minuttet efter var det så Hobro IK, der var tæt på efter flotte kombinationer i venstresiden. Så flotte at opspillet havde fortjent et mål, men i sidste ende gav det kun et hjørnespark, der ikke blev farligt.

Efter en hovedstødsduel måtte Mathias Haarup desværre udgå, kørt før pausen. Han blev erstattet af Frederik Elkær. Der blev ikke foretaget nogle udskiftninger i pausen.

Kort inde i 2. halvleg fik Esbjerg fB tilkæmpet sig et hjørnespark, der skulle gå hen og ændre stillingen. Bolden bliver sendt ind i Hobro IKs felt og suser hele vejen igennem til bagerste stolpe, hvor Rudi Pache udækket dukker op og sparker det udlignende mål i kassen.

Cheftræner Martin Thomsen reagerede efter det udlignende mål og skiftede Don Deedson Louicius og Abdoul Yoda ind. Ud gik Sebastian Avanzini og Danny Amankwaa. Abdoul Yoda fik dermed sin debut for Hobro IK. Ligeledes fik Frederik Mortensen, der var med fra start, sin debut i denne kamp.

Hobro IK kom herefter mere på bolden og kom også til et par chancer. Blandt andet ved en afslutning fra Mikkel M.P., der tvang Esbjerg-keeperen ud i en god redning.

Abdou Yoda var næste Hobro IK-spiller til at sende en kvalificeret afslutning afsted. Et godt træk af Yoda, giver ham plads til at få afsluttet fra kanten af feltet, men desværre tæt forbi mål.

Kort efter var der millimeter fra at gæsterne kunne bringe sig foran. Et godt indlæg fra Emil Søgaard ender ved bagerste stolpe til Oliver Klitten, der frækt spiller Mikkel M.P. fri tæt foran mål, men i sidste øjeblik kommer en Esbjerg-spiller glidende og får reddet situationen for hjemmeholdet.

Hjemmeholdet trykkede herefter på og pressede Hobro IK tilbage på egen banehalvdel. Flere situationer får Hobro-forsvaret reddet i sidste øjeblik.

Sent i kampen fik Esbjerg fB scoret det vindende mål på hovedstød efter et indlæg. Det var tvivlsomt om der var offside på målet.

Hobro IK jagtede nu det udlignende mål og var millimeter fra at score dette i fire minutters overtid efter en afslutning af Jakob Hjorth, men desværre endte afslutningen på indersiden af stolpen og tilbage i favnen af Esbjerg-målmanden.

Kampen endte derfor med et nederlag i dagens opgør.

 

Kampfakta:
Esbjerg fB 2 – 1 Hobro IK (0-1)

Mål:

Esbjerg fB 0 – 1 Hobro IK, Mikkel M.P. (2. Min.)

Esbjerg fB 1 – 1 Hobro IK, Rudi Pache (50. min.)

Esbjerg fB 2 – 1 Hobro IK, Seid Borac (89. min.)

Hobro IK-opstilling:
Adrian Kappenberger
Emil Søgaard – Jesper Bøge – Jakob Hjorth – Mathias Haarup
Frederik Mortensen – Mikkel M.P. (C) – Sebastian Avanzini

Danny Amankwaa – Kasper Høgh – Oliver Klitten

Udskiftninger:

Ud: Mathias Haarup – Ind: Frederik Elkær (40. min.)

Ud: Sebastian Avanzini – Ind: Abdoul Yoda (57. min.)

Ud: Danny Amankwaa – Ind: Don Deedson Louicius (57. Min.)

Ud: Jesper Bøge – Ind: Simon Jakobsen (76. min.)

Ud: Kasper Høgh – Ind: Thomas Junge (76. min.)

Ubenyttede spillere: Jacob Samnik, Mathias Nygaard.

Advarsel:

Jonas Søgaard Mortensen, Esbjerg fB (1. Min.)

Frederik Mortensen, Hobro IK (75. min.)

Dommer:

Patrick Remon Gammelholm

Tilbage til kampoversigt
Esbjerg fB – Hobro IK – 10 Sep 2021
Esbjerg fB – Hobro IK – 10 Sep 2021