NordicBet Liga Foreningen

Jakob Hjorth ny U23-træner i Hobro IK

Jakob Hjorth ny U23-træner i Hobro IK

Jakob Hjorth, der efter den netop overståede sæson måtte indstille sin professionelle fodboldkarriere grundet skader, bliver ny U23-cheftræner i Hobro IK og fortsætter dermed i klubben.
 
To gange om ugen træner U23-spillerne med NordicBet Liga-mandskabet, hvor Jakob Hjorth også vil være at finde på træningsbanen.
 
Jakob Hjorth var i foråret assistenttræner for U23-holdet og får nu ansvaret for holdet. Jakob Hjorth afløser dermed Okan Atas, der tidligere har stået i spidsen for U23-holdet.
 
Okan Atas fortsætter i sin rolle som assistenttræner for NordicBet Liga-mandskabet, hvor han, udover sine daglige opgaver, har fokus på transitionsspillerne i klubben og overgangen fra ungdom til senior i samarbejde med Jakob Hjorth.
 
I den seneste sæson spillede flere af transitionsspillerne fra NordicBet Liga-holdet kampe for U23-holdet, heriblandt Oliver Overgaard, Frederik Dietz, Frederik Elkær og Mads Freundlich. Mads Hvilsom og Jesper Bøge har blandt andre også brugt U23-holdet til at få kamptræning efter længere skadesperioder.
 
Individuel partner for Jakob Hjorth er Kop & Kande Hobro.