NordicBet Liga Foreningen

Hobro IK tilknytter Mathias Nygaard

Hobro IK tilknytter Mathias Nygaard

PRESSEMEDDELELSE
20-07-2021

Hobro IK har styrket truppen med tilgangen af Mathias Nygaard. Den centrale midtbanespiller har senest spillet i Raufoss IL i Norge og vender nu hjem til Danmark.

Hobro IK er i færd med at færdiggøre truppen frem mod den kommende sæson i NordicBet ligaen og med under en uge til første kamp i sæson 2021/2022, har Hobro IK tilknyttet Mathias Nygaard på en toårig kontrakt.

Mathias Nygaard, der tidligere har spillet i FC Fredericia og senest i Raufoss IL i Norge, er nu at finde i Hobro IK, hvor han skal styrke den centrale midtbane.

Lars Justesen, teknisk chef i Hobro IK, er meget tilfreds med tilgangen af Mathias Nygaard:

’- Mathias er en stor og stærk central midtbanespiller, der kommer med stor fysik og styrke i duellerne. Hertil er Mathias en god boldspiller, der er pasningsstærk og kan bidrage til opbygningsspillet.

Mathias Nygaard siger selv om skiftet tilbage til dansk fodbold:

– Efter halvandet år i udlandet glæder jeg mig nu til at komme tilbage til dansk fodbold og at det bliver Hobro IK glæder mig endnu mere. Jeg har tidligere spillet med Anders Holvad og Martin Mikkelsen og de har begge kun snakket positivt om klubben, så at jeg nu er en del af denne og det nye Hobro IK projekt ser jeg meget frem til.

Mathias Nygaard kan få sin debut for Hobro IK i første kamp i sæsonen, mod sin tidligere klub FC Fredericia.

 

Hobro IK tilknytter Mathias Nygaard
Hobro IK tilknytter Mathias Nygaard